Šer stvarno zna kako treba živeti život! Sa 76 ona je i dalje, kako kaže "u najboljim godinama", vredno trenira da bi zadržala telo koje ju je i proslavilo, redovna je na bitnim događajima, a odnedavno je i srećno zaljubljena, i to u 39 godina mlađeg producenta Aleksandra Edvarda.

Sa njim se sad pojavila i na Versace reviji, gde su se pred svima ljubili i razmenjivali nežnosti. Šer je blistala od sreće, a gotovo četiri decenije mlađi nije se bunio za "spopadanje" na crvenom tepihu. 

Ovo je inače bio i njihov prvi zajednički "crveni tepih" od kako su zajedno, s obzirom da su ih do sada paparaci uslikali prilikom romantičnih sastanaka.

Povod je bilo predstavljanje nove kolekcije za jesen-zimu modnog brenda Versace, a tom prilikom pevačica se pojavila u uskom kombinezonu nalik na kostim koji je bio ukrašen nitnama, dok je preko imala kožnu jaknu u istom tonu.

Sa druge strane, Aleksander je bio u crnom od glave do pete, a elegante pantalone ukombinovao je sa oversized teksas košuljom. Jedino što se izdvajalo u njegovom look-u bili su grillz za zube optočeni dijamantima.

Par je uživao u pažnji fotografa i okoline, i činilo se da se dobro zabavljaju, iako je, kako pišu strani mediji, Šer i te kako svesna da mišljenje nije najpohvalnije. Ipak, za to ne haje. 

Ona je već u prošlosti rekla da "ljubav ne poznaje matematiku". "Na papiru je pomalo smešno, ali u stvarnom životu, odlično se slažemo. On je odličan, a ja ne dajem muškarcima kvalitete koje se zaslužuju", rekla je u jednoj emisiji pevačica.

Šer uživa sa mlađim dečkom.
The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Inače, Aleksander je često bio u središtu medijskih napisa zbog veze sa starletom Amber Rouz koja je trajala do avgusta 2021. godine. Upravo ga je ona optužila da ju je prevario s 12 različitih žena, a on je čak to sve priznao. Njihova veza bila je toksična i neretko ispunjena nasiljem sa obe strane, o čemu su u više navrata pisali mediji.

Bivši se par upoznao još 2015. godine, ali zvanično su postali par tek u novembru 2018. godine. Godinu dana kasnije par je dobio sina Sleša Elektrika Aleksandera Edvardsa.

Kada je reč o Šer, i ona je imala prilično turbulentan ljubavni život. Podsetimo, ona u prošlosti bila udata za pokojnog muzičara Sonija Bona i bili su jedan od najpoznatijih parova na svetu – Soni i Šer. Ipak, oduvek se znalo da Šer voli mlađe koje je i ljubila osamdesetih, među kojima su Val Kilmer, Tom Kruz i Rob Kamileti.

Šer je oduvek volela mlađe.
Shutterstock 

Soni i ona ređali su hitove, i čak imali i svoj show. Ostvarili su se kao roditelji 1969. godine nakon što je pevačica rodila ćerku Čestiti nakon četiri spontana pobačaja.

Čestiti je 2009. odlučila da promeni pol i sada nosi ime Čez Bono (54). Šer mu je dala veliku podršku, a poznata je po tome što podržava LGBT zajednicu.

Ćerka Šer promenila je pol.
Shutterstock 

Šer ima i sina, rok muzičara P. Eksetera Blua (46), kojeg je dobila sa drugim mužem, pokojnim pevačem Gregom Olmanom.

Pevačica je često bila na meti kritika zbog estetskih zahvata kojima se podvrgla zbog svoje vitke figure i nastupa u seksi kostimima. Tako je podigla jagodice, nekoliko puta operisala nos, pa čak i uklonila dva rebra kako bi joj struk bio tanji.

Šer se ne obazire na komentare okoline.
Image Press Agency / ddp USA / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!