Pevačica Šer kako stvari stoje, nimalo ne gubi vreme sa novim, 40 godina mlađim dečkom, inače muzičkim producentom Aleksanderom  Edvardsom. Zaljubljeni golupčići ne biraju ni vreme ni mesto da razmenjuju sočne poljupce, a za njihov odnos, javnost je slučajno saznala kada su ih uslikali nedavno ispred jednog restorana.  

Pevačica koja duže vreme nije delila ništa o svom privatnom životu, sada je pokazala delić svoje nove svakodnevice i podelila fotografiju svog dečka.

Šer uživa sa mlađim dečkom.
The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Ovo drugima izgleda čudno, čak i meni, ali ljubav ne poznaje matematiku", napisala je na Tviteru uz Aleksanderovu fotku na kojoj je bez majice, a u prvom planu su njegove tetovaže.

Jedna tviterašica ju je pitala koje kvalitete poseduje njen partner, a Šer joj je odgovorila opisom svog novog dečka.

"On je ljubazan, pametan, smešan i ljubimo se kao tinejdžeri", napisala je američka pevačica za Edvardsa s kojim je u vezi već dva meseca, nakon što ga je upoznala tokom Nedelje mode u Parizu. Neki su se našalili da sad "Šer sa klincem lomi krevete", te da je "potpuno izgubila razum"

Šer se ponaša kao tinejdžerka sa novim dečkom.
TPG / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Inače, Edvards je mlađi i od sinova Šer - Čeza Bona i Ilajdže Blua Almana. Producent iz veze sa bivšom devojkom Kanjea Vesta Amber Rouz ima sina Sleša, a par je raskinuo kada ga je uhvatila u prevari. 

Šer iza sebe ima dva braka sa Sonijem Bonom i Gregom Almanom i dvoje dece.Čez je transrodni sin kog je dobila sa Sonijem, a Ilajdžu je dobila sa Almanom. Zabavljala se sa Tomom Kruzom i Valom Kilmerom, a mnogi su mišljenja da je Edvards sa njom samo zbog novca i slave.

Takođe, ima i onih koji ne samo što sumnjaju u njegove namere, već se plaše i da će se zaljubljena pevačica na kraju i udati za 40 mlađeg koji nije takva "mica" kao što se predstavlja. A šta je os svega ovoga istina, pokazaće vreme. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!