Kada pomislite na najlepše žene svih vremena nemoguće je da se na toj listi ne nađe i legenda devedesetih, Deniz Ričards. Slavna plavuša bila je san snova mnogima, a dok su muškarci maštali o njoj, žene su njene fotografije nosile frizerima i plastičarima samo da bi joj što više bile nalik.

Nažalost, glumica je brzo počela da puni stupce burnim ljubavnim životom, i skandalima koji su joj ukaljali ime, a u isto vreme, postala je redovna kod "plastičara" do te mere, da je donedavno izgledala zastrašujuće, a mnogi su komentarisali zabrinuto i pitali se da li je imala šlog. 

No, istina je bila da je opsesija filerima otišla korak predaleko, te je nekada anđeoski lepo lice deformisala do te mere da je mnogi nisu mogli prepoznati. 

DEniz Ričards preteruje sa filerima.
The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Za sve to vreme ona je tvrdila da ništa nije radila iako su paparaco fotografije izgledale drugačije, ali sada se čini da je konačno "naučila lekciju", te da ima umereniji pristup. 

DEniz Ričards je tvrdila da ništa nije radila.
RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Nedavno su je paparaci uslikali sa partnerom, a Deniz je izgledala svežije nego ranije, a iako joj je lice bilo zaglađeno, nije bilo ni reči o onom "balon" izgledu po kakvom je ranije bila prepoznatljiva. 

Deniz Ričards sa dečkom.
@MALIBUUSTARS YOUTUBE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ipak, posledice su ostale, i kako su tvrdili brojni iskusni plastični hirurzi, to je jasan znak da je neko imao previše filera.

Deniz Ričards sa oborenim usnama.
APEX / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Reč je o "džoker" usnama koje su oborene na dole, odnosno imaju spuštene krajeve, i čini se da, iako je glumica "sredila" sve ostalo, to je ostalo kao podsetnik na sve ono što je radila svom licu, a što joj nije bilo potrebno, makar ne u tolikoj meri. 

Nove fotografije svakako su obradovale njene fanove koji se nadaju da se slavna lepotica više neće vratiti starim navikama, a još neke njene novije fotografije, i koliko se promenila poslednjih godina, pogledajte u galeriji u nastavku:

Shutterstock Lepa glumica ne liči na sebe

Bonus video:

Znaci koji otkrivaju plastične operacije TikTok/tonyyounmd

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!