Kada pomislite na najlepše žene devedesetih nemoguće je da vam među prvima ne padne na pamet Deniz Ričards koja je definitivno bila jedna od onih koja je obeležila ovaj period.

Zanosna brineta bila je sinonim za fatalnu lepotu, a devojke i žene masovno su nosile njene fotografije plastičnim hirurzima, samo da bi što više izgledale kao ona.

Nažalost, buran ljubavni život, pogotovo sa Čarlijem Šinom postao je jedini razlog zbog čega se o njoj pisalo, s obzirom da se ulogama nije proslavila, a kako su godine odmicale tako je sve više postajala opsednuta da makar zadrži svoju lepotu

U tome je i često preterivala, te su glumicu u više navrata mogli uslikati dok izgleda kao da su je izujedale pčele, lica oteklog do pucanja, a usana krivih, kao kada neko pretrpi šlog. 

Deniz Ričards preteruje sa intervencijama.
APEX / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Obožavatelji su je molili da se okane intervencija, ali uzalud. Ona ne samo da je nastavila po starom, nego je sada, sa 52 daleko provokativnija nego u svojim dvadesetim. Pre nekoliko meseci je na čuvenom Kanskom festivalu pokazala i golo međunožje, a ljudi su sve manje impresionirani njenom pojavom. 

Deniz je pokazala međunožje.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Sada su je paparaci uslikali nakon dužeg vremena dok je bila na ručku sa ćerkom i prijateljima, ali fotografije su samo pokazale posledice višegodišnjeg preterivanja u svemu. 

Deniz Ričards danas.
4CRNS, WCP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Deniz se lice čudno krivilo, pogotovo usne koje su se krivile u "osmeh Džokera", a tada bi se i obrazi čudno pomerali i "naduvali", što je bilo mučno gledati. 

Fotografije su, očekivano, izazvale lavinu negativnih reakcija, a fanovi i dalje ne prestaju da se nadaju da će se, nekada jedna od najlepših žena sveta, dozvati pameti i konačno reći zbogom operacijama i filerima, a kako je izgledala nekad, u vreme najveće slave, ukoliko ste propustili, pogledajte u galeriji u nastavku:

Shutterstock Lepa glumica ne liči na sebe

Bonus video:

NOGE KAO ŠERON STOUN, DRAGANA MIĆALOVIĆ U VRELOM IZDANJU! Glumica u nikad kraćoj haljinici, SEVNULA G*ZA a kamera sve snimila Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!