Đorđe Đoković, mlađi brat proslavljenog teniskog velikana Novaka Đokovića već neko vreme uživa u skladnom braku sa lepom suprugom Saškom Veselinov. Par je dobio i dete, što je samo dodatno učvrstilo njihov odnos i pojačalo emocije. 

Interesantno je da su Đorđe i Saška veoma brzo počeli zajedno da žive, a potom se i venčali, a sin je došao krao kruna njihove velike ljubavi. 

Đorđe Đoković je u srećnom braku sa Saškom.
Instagram 

Đoković, koji do sada nije komentarisao svoj privatni život, sada je prvi put progovorio o svom braku, supruzi, ali i otkrio mišljenje o pojedinim bivšim devojkama koje su se promenile nakon raskida i iznosile u javnost brojne informacije. 

"Pronaći životnog partnera, osobu sa kojom ćeš da gradiš porodicu i provedeš život, nije mala stvar. U mom slučaju, bilo je jako izazovno. Bio sam obazriv jer nisam hteo da eksponiram nekoga za koga ne smatram da će biti moj životni saputnik. Kačenje slika na Instagram i ostale društvene mreže, nisam mogao da sprečim sa nekim bivšim partnerima, ali sam se sa razlogom suzdržavao komentarisanja istih dok nisam bio u potpunosti siguran da je ta osoba ona prava. Nisam želeo da dajem na važnosti osobama koje to nisu zaslužile.Sa Saškom sam imao taj osecaj od prvog dana. Naša veza je jako brzo prerasla u veridbu, brak i sada porodicu sa našim sinom. Sa njom je sve išlo nekako prirodno, bez prilagođavanja, sa puno iskrenih emocija, sa puno ljubavi, i zato danas mogu da budem ponosan da je nazovem mojom suprugom", bio je emotivan Đorđe.

Saška Veselinov je očarala Đorđa.
Instagram 

Đorđe Đoković ističe da je danas kao porodičan čovek definitivno srećan i ispunjen u potpunosti.

"Definitivno. Uživam jako lep i skladan život sa Saškom i našim sinom. Mladi smo roditelji, učimo iz dana u dan neke nove stvari. Ono sto je najbitnije jeste da smo jako usklađeni sa životnim idealima, sa načinom na koji želimo da vaspitano Aleksandra i postavili smo temelje za život koji oboje želimo" rekao je Đoković za Pink, i otkrio čime ga je Saška osvojila.

"Saška je jedinstvena u mnogo čemu. Surovo je iskrena, jako emotivna, maštovita, radna a sve to stoji iza prelepe i zgodne plave devojke koja me je osvojila prvim osmehom i kontaktom. Njena nežnost mi je otvorila različite portale emocija i ljubavi za koje sam mislio da ne postoje", rekao je Đorđe u jednom dahu.

Opleo po bivšim devojkama

Đorđe se nije ustručavao ni da prokomentariše nekadašnje odnose i prvi put je iskreno rekao šta misli o pojedinim bivšim devojakama koje su u javnosti iznosile detalje njihove veze.

"Čudno je kako osobe sa kojima si delio neku vrstu intime mogu da se preokrenu i postanu granično psihopate. Veze iz interesa ne mogu večno da traju. Ne treba ni previše komentarisati osobe bez zanimanja koje na konto mog imena pokušavaju da stvore laznu sliku o sebi u javnosti. Maske i neiskrene emocije, u nekom trenutku moraju da spadnu. Pokušavaju da privuku pažnju malicioznim potezima, da se probiju kroz medije, ali moju porodicu niko neće moći da prodrma. Zlonamerne osobe neće imati priliku da ispune svoje ciljeve jer ću uvek nastojati da zaštitim svoju porodicu, a moj brak sa Saškom je i više nego čvrst i stabilan da se ne obaziremo na takve pokušaje", rekao je Đorđe, a da li će se neka od bivših "prozvanih" oglasiti ostaje da vidimo.

Saška Veselinov Đorđe Đoković Instagram/saskaveselinov

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!