Princeza od Velsa Kejt Midlton danas je otišla u muški zatvor u Sariju u Engleskog. Uvek smerna, odevena po pravilima princeza je razgovarala sa čelnim ljudima zatvora. Pored savršenog izdanja, mnogi su odmah primetili da Kejt na desnoj ruci na dva prsta nosi flastere i odmah su se zapitali šta joj se dogodilo.

Ubrzo su britanski mediji otkrili da je princeza zadobila "malu povredu" tokom omiljene porodične aktivnosti.

profimedia-0804810331.jpg
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Kejt je povredila ruku dok se igrala na trampolini sa svojom decom princom Džordžom (10), princezom Šarlotom (8) i princom Lujom (5), koji u školi imaju svoja đačka imena.

PR Kensingtonske palate potvrdio je da je reč o „maloj povredi, ništa ozbiljno“.

Trampolina je omiljeno mesto za igru princeze i njene dece, a jednom prilikom ona je otkrila da neretko i ona skače na njoj sa Džordžom, Šarlotom i Lujom.

- Kad god mogu volim da sa decom uskočim u trampolini i da se zabavljamo zajedno pre škole - rekla je ranije Kejt za Dejlimejl.

Kejt Midlton
GEORGE ROGERS / Sipa Press / Profimedia 

U više navrata Kejt i Vilijam su pričali o tome da žele da njihova deca imaju normalno detinjstvo, kao i sve druge porodice.

Zbog toga se Kejt u udobnosti svog doma ne ponaša kao princeza, već kao mama koja želi da njena deca osete toplinu pravog doma i da imaju roditelje koji nisu budući kralj i kraljica, već samo mama i tama Džordža, Šarlot i Luja.

GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia, GEORGE ROGERS / Sipa Press / Profimedia Modna izdanja vojvotkinje od Kembridža

 Bonus video

Kako je Kejt Midlton pokušala da smiri princa Luisa na krunisanju Tik Tok/krystinkalvoy

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!