Slavna pevačica Dženet Džekson godinama se nije mogla videti u javnosti. Zapravo, stekao se utisak da je nestala u trenutku kada joj je karijera bila u zenitu, iako su određeni skandali kao što je pokazivanje bradavice tokom nastupa sa Džastinom Timberlejkom samo ubrzale odluku da se skloni sa radara.

No, prava istina je da je pevačica želela i žudela za normalnim životom, te se saznalo tek nedavno da je zapravo bila i u braku sa deceniju mlađim milijarderom od kog se razvela čim je ispunila 2 kaluzule iz predbračnog ugovora i tako zaradila 200 miliona dolara.

Dženet Džekson se razvela nakon 5 godina.
Shutterstock 

Njen brak sa biznismenom milijarderom Visamom al Manom trajao je 5 godina, a on je bogatstvo stekao zahvaljujući 55 kompanija koje se bave modom, inženjeringom, nekretninama i medijima.

Dženet se upoznala sa Al Manom 2006. godine, a počeli su da se zabavljaju 2010. Dženet je tako jedna od osoba koje su zbog ljubavi promenile veru, a verila se i venčali sa Al Manom 2012. kada je milijarder imao 37, dok je Džeksonova tada imala 46 godina.

Strani mediji opisuju da su oni maltene imali "tajni brak", daleko od reflektora pozornice, i to zato jer je iza svega stajao i neki vid poslovnog ugovora.

Taj sporazum je imao dve klauzule. Jedna je bila da će pevačica dobiti 100 miliona dolara ako bi njihov brak trajao najmanje pet godina.

Druga klauzula je bila da će dobiti još 100 miliona dolara ako rodi dečaka. Džekson je zatrudnela 2016. i dobila sina Elisu 2017. kada je imala 50 godina.

Baš te, 2017. godine, sve stavke iz ugovora su bile ispunjene. Brak je trajao pet godina i pevačica je rodila dečaka. 

Pevačica je tada odlučila da podnese zahtev za razvod na osnovu kulturoloških razlika. Al Mana je ispunio svoj deo pogodbe i dao pevačici sumu od 200 miliona dolara nakon što su se razišli, a pevačica do kraja života neće morati prstom da mrdne.

Bonus video:

ŠTA IMA? Ronaldo i Georgina potpisali ugovor! Mora je isplaćivati i ukoliko se rastanu?  MONDO/Teodora Orlandić i Mirela Ljumić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!