Reper David Ljubenović, poznatiji kao Devito jedan je od najpopularnijih izvođača na ovim prostorima, a danas, gotovo da se ne može zamisliti ijedna dobra žurka bez njegovih hitova. 

Za njega je specifično i to što nikad ne skida masku sa lica, te je po beloj fantomki postao prepoznatljiv. No, baš iz tog razloga, mnogima je još zanimljiviji, te neretko na nastupima pokušavaju da mu istu i skinu.

Tako je i nedavno ispao haos na njegovom nastupu kada su momci iz prvog reda uspeli da mu svuku masku. Obezbeđenje je odmah uletelo, a mlada zvezda sklonila se sa bine. 

Nakon što je obezbeđenje smirilo fanove, treper se vratio na binu i nastavio sa nastupom. Mrežama kruži i stari snimak kada se dogodilo isto, a tada su repera neki pitali i zašto se nije fizički obračunao sa onim koji mu je skinuo masku

- Zato što ja širim ljubav, a ne mržnju, uživajte - napisao je reper tada na Instagramu i svojim odgovorom oduševio pratioce.

Devito širi ljubav.
Instagram 

Često je dobijao pitanja kada će publika moći da ga vidi bez maske na licu, a on je govorio da još uvek nema u planu da napravi takav korak. Osim toga, kada je gostovao u emisiji kod Ognjena Amidžića, Devito je pokazao kako izgleda njegova fioka sa fantomkama.

Bilo ih je u velikom broju, uredno složene i poređane, a reper je naglasio da više ima maski za lice nego donjeg veša.

Iako se nekoliko puta našalio čelendžima sa svojim pratiocima da će pokazati svoje lice, to se nije dogodilo, no na mrežama se ipak mogu naći njegove fotografije bez maske, a u galeriji u nastavku pogledajte kako to Devito izgleda bez fantomke na licu.

Youtube, PrintScreen/TV Pink Pogledajte kako Devito izgleda bez maske.

Bonus video:

JK i Devito Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!