Da i poznati imaju neprijatna iskustva tokom svojih nastupa, dokaz je popularni reper David Ljubenović, poznatiji kao Devito. Njegov imidž je poznat po tome što krije svoje lice, iako su nedavno osvanule fotografije Devita bez maske.

Ipak, koliko ljude interesuje izgled repera, dokazuje i neprijatna situacija koja se dogodila prilikom Devitovog nastupa u noćnom klubu u Posušju. Dok je Devito izvodio domaću pesmu "Samo jako", jedan momak iz prvog reda publike je dohvatio masku na reperovom licu i skinuo je.

Devita napao momak tokom nastupa i skinuo mu masku.
Instagram 

Reper je brzo okrenuo leđa publici i ponovno vratio masku, dok je obezbeđenje nasrnulo na nepoznatog obožavaoca koji je potom i udaljen iz objekta.

Po završetku pesme uzrujani pevač je najavio pauzu posle čega je koncert nastavljen.

@gabrielaaa2711

Devitu skinuli masku tokom nastupa##gaudeamus##posusje##devito##devitoanonymo##idj##discoclub

♬ original sound - Gabriela2711

Međutim, sada se i Devito oglasio povodom ove situacije, te je na svom Instagramu dobio pitanje: "Što nisi udario onog lika što ti je skinuo masku?" na koje je odmah i odgovorio.

- Zato što ja širim ljubav, a ne mržnju, uživajte - napisao je reper i svojim odgovorom oduševio pratioce.

Podsetimo, otkako se pojavio na muzičkoj sceni, Devito krije svoje lice. Uvek se pojavljivao sa maskom na glavi, a fantomka je vremenom postala njegov zaštitni znak.

Devito oduševio svoje pratioce izjavom nakon što mu je momak na nastupu skinuo masku.
Instagram 

Često je dobijao pitanja kada će publika moći da ga vidi bez maske na licu, a on je govorio da još uvek nema u planu da napravi takav korak. Osim toga, kada je gostovao u emisiji kod Ognjena Amidžića, Devito je pokazao kako izgleda njegova fioka sa fantomkama.

Bilo ih je u velikom broju, uredno složene i poređane, a reper je naglasio da više ima maski za lice nego donjeg veša.

Iako se nekoliko puta našalio čelendžima sa svojim pratiocima da će pokazati svoje lice, to se nije dogodilo. Mnogi su željno iščekivali i nadali se, posebno kada se pojavila informacija da će u najnovijem spotu to učiniti.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!