Slavni glumac Milan Marić važi za miljenika žena, ne ne čudi što javnost zanima svaki njegov korak, a pogotovo ljubavni život. Marić je svoju intimu oduvek ljubomorno čuvao od očiju javnosti, međutim, ipak se u neko trenutku saznalo da ljubi lepu Miu Bjelogrlić, ćerku našeg proslavljenog glumca Dragana Bjelogrlića. 

Mia Bjelogrlić je devojka Milana Marića.
ATA Images 

No, par se do sada nije mogao videti zajedno u javnosti, a sem jednog storija koji je kružio mrežama nema potvrde da su još uvek zajedno. 

Razlog za ovako nešto nije iznenađujuć, s obzirom da glumac vodi računa o mestima na kojima se pojavljuje sa partnerkama, a tako je bilo sa svim bivšim devojkama. 

Tako se i za odnos sa 19 godina starijom Jelenom koja je zbog njega navodno sve napustila saznalo tek nakon raskida. 

Jelena Pavlović je bivša partnerka Milana Marića.
Youtube 

Ekipa Kurira je tada, 2021. uslikala slavnog glumca ispred zgrade na Vračaru u kojoj je stanovao sa partnerkom, a ispred je bio i parkiran njegov motor koji je često vozio kada je lepo vreme, što najverovatnije implicira da se nije selio uopšte.

Komšije su posvedočile da njega stalno viđaju, ali ne i Jelenu, kao i da su njih dvoje zajedno videli samo dva puta, i to pre nekoliko meseci. 

Milan Marić ulazi u zgradu Kurir televizija

Milan Marić je inače pažljivo birao lokaciju na kojoj će živeti, tako da je zaštićen od vreve i buke, a jednom prilikom je i podelio deo prozračnog stana u potkrovlju u kojem je navodno i živeo sa bivšom partnerkom.

Stan Milana Marića.
Instagram 

Tako saznali da dom Milana Marića ima veoma prostrani dnevni boravak spojen sa trpezarijom kojima draž daju pažljivo birani komadi nameštaja, kao i da glumac preferira minimalistički stil. 

Milan Marić u svom domu.
instagram/eugensmesni 

Tu je velika, siva garnitura, a na tabure-stočiću sveže pripremljena šoljica espresa, idealna za početak novog radnog dana.

Suncem okupanoj dnevnoj sobi posebnu atmosferu daju kosi prozori koji imaju savršen pogled na nebo, te nesumnjivo Milan sa partnerkama u svom ljubavnom gnezdu na potkrovlju i čarobnom ambijentu posebno uživa noću.

Bonus video:

ŽENE, UŽIVAJTE! Hit transformacija Milana Marića: Otkriva da li žene više vole kada je fit ili "fet" KurirTV

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!