Slavni glumac Bil Mari okončao je dvomesečnu vezu sa pevačicom i reperkom Kelis. Za njihov odnos saznalo se u junu ove godine, što je iznenadilo mnoge s obzirom da je ni godinu dana pre toga reperka postala udovica. 

Kako su tada pisali strani mediji, njih je upravo i povezala ta tragedija nakon što je krajem prošle godine suprug Kelis preminuo u 37. godini.

Mediji spekulišu da ih je smrt supružnika spojila, jer je i Bilijeva bivša supruga sa kojom je imao 4 dece preminula 2021. godine.

Mari je inače najpre je viđen na nekim nastupima Kelis, a potom su ih paparaci uhvatili i u zajedničkoj šetnji. Međutim, čini se da je njihovoj romansi ipak došao kraj. Kako piše US Sun, upravo je Kelis ta koja je raskinula vezu. 

"Kelis i Bil su bili – i još uvek jesu, veoma naklonjeni jedno drugom, ali stvari su tekle svojim tokom", rekao je insajder. "Oboje imaju zauzete rasporede i nakon burne romanse odlučili su da krenu svojim putem. Nadaju se da će ostati prijatelji, ali takođe planiraju da nastave sa svojim životima".

Ni Kelis, ni Bil nisu komentarisali navode, a mnogima je teško da poveruju da su njih dvoje ikada i bili par. 

"Šta je videla u tom dedici", "Baš mi ne idu zajedno", "Skočila odmah u tuđ krevet, a ni muž joj se nije ohladio u grobu", "Šta je videla u tom odvratnom čoveku", "Zlostavljač koji vrbuje žene", pisali su ljudi, a moglo se pročitati još komentara nalik na poslednji što nije iznenađenje ako se uzmu u obzir optužbe koje su ga pratile.

Bil Mari je optužen za zlostavljanje.
Shutterstock 

Glumac je optužen da je "pipkao", odnosno dodirivao žene na setu na način koji njima nije prijao.

"Dodirivao ih je, ali ne po intimnim mestima, već ih je grlio, dodirivao im kosu, povukao rep, ali uvek na šaljiv način. Granica je tanka i svi vole Bila, no iako njegovo ponašanje nije protivzakonito, neke su se žene osećale neprijatno", otkrio je izvor za Page Six.

Bil Mari voli da dodiruje žene.
Imaginechina / ddp USA / Profimedia 

Ipak, da nije sve tako "bezazleno", potvrdilo se kasnije, jer je drugi izvor rekao da Bil voli da flertuje i "pipka" žene, a kada vidi da je njegovo ponašanje dovodi do reakcije kakvu ne želi, on sve to predstavlja kao šalu.

"Još uvek nije jasno je li prešao granicu", izjavio je drugi izvor za isti medij.

Bonus video:

razlika u godinama Tiktok/kingandqueenofblackjack_