Vest da je slavni glumac Bil Mari smuvao čuvenu pevačicu Kelis ostavila je čak i Holivud u šoku, ponajviše jer je ona udovica tek od par meseci. 

Priče o romansi pokrenula su njihova zajednička pojavljivanja u javnosti. Kako strani mediji pišu, njih je upravo povezala tragedija koja je zadesila Kelis kada joj je prošle godine preminuo muž u 37. godini.

Mediji spekulišu da ih je smrt supružnika spojila, jer je i Bilijeva bivša supruga sa kojom je imao 4 dece preminula 2021. godine.

Mari je inače najpre je viđen na nekim nastupima Kelis, a potom su ih paparaci uhvatili i u zajedničkoj šetnji. Još uvek nisu ni potvrdili, ni demantovali romansu, ali nema sumnje da prijaju jedno drugome. 

Inače, glumac koji je važio za omiljenog u Holivudu prošle godine našao se u centru skandala kada ga je nekolicina žena optužila za zlostavljanje. 

Glumac je optužen da je "pipkao", odnosno dodirivao žene na setu na način koji njima nije prijao.

- Dodirivao ih je, ali ne po intimnim mestima, već ih je grlio, dodirivao im kosu, povukao rep, ali uvek na šaljiv način. Granica je tanka i svi vole Bila, no iako njegovo ponašanje nije protivzakonito, neke su se žene osećale neprijatno- otkrio je izvor za Page Six.

Bil Mari nekoliko žena je optužilo da ih je neprimereno dodirivao.
Imaginechina / ddp USA / Profimedia 

Žene sa seta prvo su se požalile reditelju Azizu Ansariju, međutim kada je pokušao da skrene pažnju vremešnom Mariju, došlo je do svađe.

- Nekoliko žena se požalilo, a onda su se Aziz i Bil posvađali- dodao je izvor.

Ipak, da nije sve tako "bezazleno", potvrdilo se kasnije, jer je drugi izvor rekao da Bil voli da flertuje i "pipka" žene, a kada vidi da je njegovo ponašanje dovodi do reakcije kakvu ne želi, on sve to predstavlja kao šalu.

- Još uvek nije jasno je li prešao granicu - izjavio je drugi izvor za isti medij. 

Bil Mari ima istoriju maltretiranja žena.
Shutterstock 

Veliki broj glumica potvrdio je da je Bil zapravo "tempirana bomba", te da su neki potezi na setovima sve samo ne gluma. Znao je i da preti ženama, pa čak i da lomi njihove stvari. Tako je Lauri Ziskin slomio naočari tako što joj ih je skinuo sa lica i pretio joj da će je pregaziti na parkingu, te ju je čak i veoma grubo gurnuo u vodu. Zbog svega je angažovala telohranitelje koji su je čuvali između setova.

Bil Mari znao je i da preti ženama.
Shutterstock 

Čak je i čuvena holivudska lepotica Lusi Lu sa kojom je sarađivao 2000. u filmu "Čarlijevi anđeli" rekla da ju je Mari često vređao i izgovarao joj takve psovke kakve niko nikad nije zaslužio, ali da mu nije ćutala, te da se ne kaje što mu se suprotstavila.

Međutim, Mari je kasnije izvrnuo situaciju i nju okrivio kao "tešku za rad". I Dru Barimor je potvrdila da je Bil znao da bude "izuzetno mračan" i loše volje, te da je daleko od dobrice za kakvog ga smatraju.

Zapravo, da je Marej sve samo ne "dobar dekica Holivuda" potvrđuje i to što je šetao samo veoma mlade devojke i predstavljao ih "specijalnim prijateljicama" kao što je bio slučaj sa pevačicom Dženi Luis. Ipak, njegove veze nisu potrajale, a glumac je već neko vreme sam.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!