Nejmarov ljubavni život od samog početka njegove karijere glavna je tema medija. Za njegovo ime uvek su vezivane slavne lepotice, poput Rijane ili Kim Kardašijan, a nije tajna i da su mu zapale za oko devojke sa ovih prostora. 

Tako je lepu hrvatsku manekenku Nataliju Barulih "skinuo" čuvenom zavodniku Malumi, a pričalo se i da je po srpsku starletu Soraju Vučelić slao privatni avion.

Nejmar ima veoma buran ljubavni život.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Takođe, pre nekoliko meseci i srpskoj pevačici Teodori Džehverović lajkovao je fotografiju na storiju, čime je bilo jasno da je prati njen rad, jer mu nije mogla tek tako izaći na Instagramu na fyp.

Ipak, činilo se da se smirio kada je u njegov život ušla influenserka Bruna Bjankardi, koja trenutno čeka njihovo prvo zajedničko dete (Nejmaru je drugo, s obzirom da već ima sina). 

Nejmar sa devojkom čeka dete.
Instagram 

Njihova veza lepo se razvijala, a onda se saznalo da je i nju prevario. Bruna se spakovala i napustila stan, ali se par nakon nekoliko meseci pomirio, a brzo potom stigle su i vesti o trudnoći. 

Fudbaler se čak i javno izvinio i pomenuo aferu na svom Instagram profilu, a mnogima nije i dalje jasno da li je reč o staroj aferi ili je ponovo prevario devojku. 

Nejmar je dugo sa Brunom.
Instagram 

Nakon toga, pojavili su se navodi da Bruna dozvoljava Nejamaru da švrlja ali samo ako ispuni 3 uslova: ne sme da spava s prostitutkama, ne sme da vodi ljubav bez prezervativa i zabranjeno je da se ljubi s drugim ženama u usta.

Sada se čini da fudbaler nije čekao mnogo pre nego što se bacio u "akciju". Kako pišu strani mediji, čini se da mu je za oko zapala pevačica Nati Nataša.

Glasine su dobile na značaju još više nakon što je Nejmar podelio na svom Instagram profilu videu u kojem se vidi da uživa dok gleda novi spot lepe pevačice koja je u njemu veoma oskudno odevena.

Nejmar je podelio spot Nati Nataše.
instagram/neymarjr 

Ovo je navelo mnoge da poveruju da među njima ima i nešto više od pukog druženja, a Nati je pre izvesnog vremena sinu svog supruga, Rafi Pine, omogućila da ode na fudbalsku utakmicu na kojoj su igrali Nejmar i Lionel Mesi.

Strani mediji su pisali da je postojala neka privlačnost između fudbalera i pevačice, ali naravno, ovako nešto nije potvrđeno.  

Ono što je takođe zanimljivo jeste činjenica da je Nati u braku sa poznatim muzičkim producentom i preduzetnikom, Rafom Pinom, koji je osnivač i izvršni direktor Pina Records-a, jedne od najuspešnijih izdavačkih kuća u Portoriku.

On poseduje i nekoliko preduzeća, uključujući liniju odeće, asortiman parfema i restoran. Pina je aktivan filantrop i donirao je milione dolara dobrotvornim ima sina.

2022. godine Pina je optužen za nedozvoljeno posedovanje oružja i osuđen na 41 mesec zatvora i tri godine uslovne slobode pod nadzorom.

On trenutno služi kaznu u saveznom zatvoru u Portoriku. Za to vreme, čini se da njegova supruga vredno radi na novim pesmama, a da li će ovo biti početak nove romanse ili je ipak u pitanju samo glasina ostaje nam da vidimo.

Bonus video:

Nole i Nejmar igraju fudbal na ulicama Monte Karla Instagram

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!