Nakon što se nedavno javno izvinio zbog afere koja je ugrozila njegovu vezu sa influenserkom Brunom Bjankardi, Nejmar se našao u novom problemu nakon što se oglasila još jedna devojka kojoj je pisao. 

Kako prenosi Marca, u pitanju je manekenka Selest Brajt, kojoj se nimalo nisu dopale fudbalerove reči. Umesto da nauči lekciju nakon što mu je, sada već trudna devojka oprostila izdaju, Nejmar nastavlja po starom. Barem tako kaže manekenka koja je nedavno javno kritikovala Nejmarov stav na Instagramu.

Nejmar se javno izvinio devojci.
Instagram 

Ona okačila i skrinšot razgovora sa igračem Pari Sen Žermena. On je, baš kao što je to bio slučaj i kada je "startovao" našu pevačicu Teodoru Džehverović, ostavio emodži ruku koje aplaudiraju.

"Nisam znala ko je ta osoba pre ovoga", objavila je Brajt na Instagramu. "Umorna sam od ovakvih poruka od muškaraca koji imaju žene ili devojke."

"On nije jedini. Mislim da bi i ostale devojke trebalo da se više oglašavaju za ove stvari", dodala je. Nju je sve to toliko razljutilo da je svim muškim pratiocima poručila: "Momci, budite bolji, jer zaslužujemo bolje". 

Nejmarova devojka za sada nije reagovala na nove optužbe, već se priprema za rođenje ćerkice. Podsetimo, Nejmar se nedavno javno izvinio Bruni što ju je prevario i što joj je naneo bol. Njegovo izvinjenje mnogi su opisali kao ljigavo. 

"Primetio sam da si patila ali sam svejedno to uradio", "Ovaj čovek nema srca kad to može da uradi trudnoj devojci", "Koliko si ljigav od nula do Nejmar", "Koliko je ponizio tu jadnu devojku u svemu napisanom", "O tome je trebalo da razmišljaš ranije, a ne sad", ređali su se komentari. A mnogi su dodali i ono da "će se prevare nastaviti".

Sa druge strane, bilo je i onih koji su ipak bili saglasni da "svako pravi greške" i da "zaslužuje drugu šansu".

Nejmaru je devojka oprostila.
Instagram 

Podetimo, Nejmar i lepa influenserka zajedno su od 2021. godine, a Bruna je u sjajnom odnosu i sa njegovim sinom Davijem Lukom. Šuškalo se i da su se verili, a onda je, kao grom iz vedra neba stigla vest u avgustu 2022. da je par raskinuo.

Kako su pisali strani mediji, šuškalo se da je Nejmar prevario Brunu s neimenovanom devojkom na žurki i da je ona zato raskinula s njim. "Spakovala se i ostavila ga pre nego što je svanulo", otkrio je izvor blizak paru.

U isti mah godinama se šuškalo da je Nejmar godinama zaljubljen u svoju rođenu sestru sa kojom, po mišljenju mnogih, ima bolestan odnos.

Mnogi pričaju da je Nejmar zaljubljen u sestru.
Instagram 

Spekulisalo se da Bruna pati u tišini, delila je fotografije na kojima nosi dres Brazila tokom Svetskog prvenstva u Kataru, delila je snimke na kojima se vidi Nejmar na terenu, a nije poznato da je imala dečka tokom raskida, dok je fudbaler povezivan s više devojaka, uključujući i lepu Srpkinju Teodoru Džehverović, ali i starletu Soraju po koju je navodno slao i avion.

Nejmar je pisao Teodori Džehverović.
Instagram 

Bonus video:

Nole i Nejmar igraju fudbal na ulicama Monte Karla Instagram