Eva Longorija (48) jedna je od najlepših holivudskih glumica što je do sada dokazala više puta s obzirom da nema problem da pozira bez šminke, niti svoje Instagram fotografije previše fotošopira.

U poslednje vreme Longorija niže sve više komplimenata na račun izgleda koji je dovela do savršenstva nakon što je skinula gotovo 20 kilograma koje je dobila još tokom trudnoće.

Eva Longorija nakon trudnoće.
NDPG / Backgrid UK / Profimedia 

Zbog toga se više puta našla na meti užasnih komentara u kritika koje nijedna žena, i uopšteno osoba, nikada ne bi smela da dobije. 

Eva Longorija se našla na meti kritika zbog izgleda.
SMTK / The Photo One / Profimedia 

Nazivali su je "kitom", "celulitarom", rugali se njenom stomaku i višku, kao da su jedva dočekali da je ponize, ali Eva se nije dala. Umesto pod nož, bacila se na zdraviju ishranu i trening, a jedna od omiljenih aktivnosti joj je skakanje na trambolini

Nije joj trebalo mnogo da se "istopi", a koliko glumica dobro izgleda dalo se videti i nedavno kada su je paparaci uslikali u čuvenom španskom odmaralištu Marbelji. Tu se pojavila u crnom dvodelnom kupaćem sa tračicama i otkrila svoje novo telo nakon što je smršala 20 klilograma.

Eva je tako još jednom pokazala kako izgleda zdravo smršati toliko kilograma – ona i dalje ima obline, a savršeno je oblikovana. I da, nema problem što se tu i tamo potkalo malo celulita ili po koja strija - sve to sasvim je normalno! 

Eva Longorija pojavila se u dvodelnom kupaćem.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Sada hejteri zaista mogu samo da je gledaju i plaču jer je lepa glumica pokazala šta znači upornost. 

Eva Longorija je doterala liniju do savršenstva.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Inače, najveće promene videla je kada je prestala da konzumira šećer, testo i alkohol, i kada je prešla na organske i sveže namirnice.

Evin jelovnik se promenio tako što je počela da jede više povrća, a najviše spanać. Osim toga, glumica je svakodnevno konzumirala brokoli i prokelj, a šećer je potpuno izbacila.

Eva Longorija je smršala 20 kg.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Ipak, slatkiši joj nisu predstavljali problem – inače ih ne voli, pa tako nije imala čega da se odriče kada je to u pitanju.

Longorija dan uglavnom počinje kajganom i svežim voćem. Ruča meso i povrće kuvano na pari. Za večeru voli ribu i povrće, a kao međuobrok konzumira sveže krastavce, jabuke ili jogurt sa ukusom vanile.

Jednom nedeljno sebi dozvoljava da zgreši i tad se počasti parčetom pice ili kesicom čipsa.

"Svi misle da postoji neka specijalna tajna dobrog izgleda, ali to nije tačno. Ključne su dve stvari: ishrana i fizička aktivnost", izjavila je Longoria jednom prilikom.

Bonus video:

Trening Eve Longorije Instagram/evalongoria

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!