Slavna glumica Alis Evans koja se svojevremeno proslavila filmom "101 Dalmatinac" konačno je ponovo srećna u ljubavi. Nakon drame koji je preživela sa bivšim suprugom i njegovom novom devojkom, a nekadašnjom ljubavnicom, ponovo ima razlog da se smeje, o čemu je progovorila na mrežama.

Alis Evans je ponovo srećna.
instagram/aliceevansgruff 

Naime, ona je nedavno proslavila 55. rođendan, i tom prilikom je na svoj Instagram podelila fotografije sa ćerkama Elom i Elsi.

"Bilo nam je prelepo. Instagram mi ne dopušta da stavim sve fotografije odjednom. (Mudro, verovatno!)", napisala je u opisu objave i dala do znanja da je nastavila dalje nakon razvoda.

Alis Evans proslavila je rođendan sa ćerkama.
instagram/aliceevansgruff 

"Trenutno sam zaljubljena i ne mogu da verujem da sam ovu količinu ljubavi osetila tek u 55. godini", otkrila je, ali nije navela osobu zbog koje ponovo veruje u ljubav.

"Uskoro ću vam reći još informacija. Volim vas sve što ste tako dobri prema meni. Nikada to neću zaboraviti. Možda zvučim zagonetno, ali život me je naučio da budem oprezna", napisala je glumica.

Alis Evans sa starijom ćerkom.
instagram/aliceevansgruff 

Na fotografijama koje je podelila, Alis je pozirala sa svojim ćerkama i zaista je izgledalo kao da konačno uživa, pogotovo nakon stresnog saslušanja pre par nedelja kada je ćerki Eli bila glavna podrška. 

Alis Evans je bila najveća podrška ćerki
instagram/aliceevansgruff 

Ela je pokušala da izdejstvuje zabranu prilaska svom ocu i njegovoj partnerki Bjanki Volas zbog navodnog porodičnog nasilja.

Nakon što se javnost obrušila na njega, glumac se je udario na bivšu i optužio je da je "ucenila njihovu ćerku" da bi namerno govorila loše o njemu. 

Joan Grifid bio je na sudu sa ćerkama.
Instagram 

Ipak, da njegova priča nema smisla pokazale su i fotografije nastale malo nakon suđenja, na kojima je 12-godišnjakinja u suzama dok je teše majka i njena mlađa sestra Elsi (9).

Ela nakon suđenja sa Joanom.
Snorlax / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Podsetimo, Bela je tvrdila da ju je Bjanka "udarila vratima u glavu" nakon eksplozivne svađe u domu glumca. Svađa se odigrala 26. maja, i to je bio prvi put da je Ela srela očevu novu devojku. Ona je navodno bila uznemirena što je videla Bjanku u njegovom domu tokom "prekonoćne posete" i bila je ljuta jer mu je "u prošlosti rekla da ne želi da upozna njegovu ljubavnicu". 

Joan likuje pre suđenja sa ćerkom.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Tinejdžerka je bila toliko uznemirena onim što je videla u njegovom krevetu, da ja po postelji "prosula mleko i gađala ga sirovom ovsenom kašom", što je navelo par da je natove "manipulatorom", "uvredljivom" i "narcisoidnom".

Kada je Ela pokušala da ode, stvari su navodno postale fizičke između nje i Volasove, koja je pokušala da je blokira tako što joj je "podigla ruke".

Ela je ušla u sukob sa očevom ljubavnicom.
Instagram 

"Mogla sam da je zaobiđem i otvorila sam vrata", rekla je Ela u dokumentaciji. "Taman kad sam stigla do pola vrata, dok sam još bila u okviru vrata, tužena ih je zalupila, što je dovelo do udarca u glavu, kao i po ruci. Moja ruka je dobila modrice, a na glavi sam imala malu čvorugu".

Ela i njena mlađa sestra su potom navodno pobegle u prizmlje, a onda i na ulicu pre nego što je njihov otac uspeo da ih sustigne.

ĆErke Alis Evans pobegle su od oca.
instagram/aliceevansgruff 

Porodični prijatelj je navodno potom odvezao devojke do kuće Alis Evans. Sledećeg dana glumica je navodno videla modrice na svojoj ćerki i odlučili su da prijave incident policiji.

Podsetimo, Joan Grifid razveo se od Alis Evans nakon 14 godina braka, a odmah potom saznalo se i da je glumac bio neveran, o čemu je ostavljena glumica javno govorila.

Saznalo se i da joj je suprug branio da radi, da bi je nakon svega naterao da se sa decom iseli iz porodičnog doma, tvrdeći da nema novca da ih finansira, zbog čega su Alis i devojčice bukvalno ostale na ulici.

Joan je Alis izbacio iz kuće.
Keith Mayhew / Newscom / Profimedia 

Joan se pravdao da ne zarađuje kao ranije, te da ga izdržava sadašnja devojka, a malo nakon što se saznalo da je njegova ćerka optužila ljubanvicu za nasilje, Joan i Bjanka uslikani su sa najširim osmehom na licu. Par takođe i veoma često putuje, te je jasno da priče o "nemanju para" ne piju vodu.

Joan Grifid sa ljubavnicom.
printscreen/instagram 

Bonus video:

Gde ljudi greše kada biraju partnera, video koji je zapalio region!  Instagram/istanbulska_devojka

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!