Zapisi Višeg suda u Los Anđelesu pokazuju da je slučaj 13-godišnjakinje podnet pod šifrom "zaštita od nasilja u porodici".

Dokumenti za podnošenje nisu navedeni u zapisniku, ali prema Daily Mailu, mlada tinejdžerka je zatražila privremenu zabranu prilaska nakon incidenta u kući njenog oca.

Ela Grifid
Instagram 

Ela i njena mlađa sestra Elsi (9) su navodno u to vreme bile u poseti domu koji Joan Grifid deli sa svojom devojkom i nekadašnjom ljubavnicom Bjankom Volas.

Tinejdžerka je takođe podnela zahtev za zabranu prilaska i nalog za zaštitu od uznemiravanja protiv Bjanke.

Ročišta za oba predmeta zakazana su za 22. i 23. jun. Ellini podnesci su najnoviji u nizu dramatičnih okolnosti koje su mučile ovu porodicu poslednjih godina.

Joan Grifid sa ćerkama
Instagram 

Podsetimo, sve je počelo kada je Alis izašla u javnost i otkrila da je suprug vara mesecima.

"Tužne vesti. Moj voljeni suprug, moja srodna duša već 20 godina, Joan Grufud, objavio je da od sledeće nedelje napušta svoju porodicu. Ćerke i ja smo jako zbunjene i tužne. Nije nam rekao nikakav razlog osim da me više ne voli. Jako mi je žao",napisala je Alis. Kasnije je tu objavu obrisala, ali prekasno, jer je već obišla internet. A onda se Alis ponovo oglasila na Tviteru:

Alis evans i Joan Grifid
Keith Mayhew / Newscom / Profimedia 

"Zdravo. Nisam ja obrisala objavu sa svog Tvitera. To je on uradio. I dođavola, kada me neko mentalno muči i ućutkuje, onda ću, dođavola, prostreti sav prljav veš u javnost", napisala je glumica.

"Ispostavilo se, nakon što mi je muž dve godine pričao da sam loša osoba i da sam previše dosadna, zbog čega više ne želi odnose sa mnom, on jednostavno ima ljubavnicu. Tri godine se vukao sa njom iza leđa meni i deci. Srećno, Bjanka", pisala je glumica na Tviteru. A glumica o kojoj piše je Bjanka Valas, 21 godinu mlađa od Joana.

Sve se to dogodilo nakon što je Joan i zvanično na Instagramu objavio da je u vezi sa njom. Nakon toga, usledila je drama i iznošenje "prljavog veša". Iako je Alis u nekim trenucima reagovala ishitreno i čak i pretila ljubavnici bivšeg muža, sa druge strane, saznalo se i kakav je Joan van kamera i svetla reflektora.

Joan Grifid sa novom devojkom
printscreen/instagram 

Tako je, primera radi, Alis branio da radi rečima da "ona treba da se fokusira na porodicu, a da će on da doprinosi".

"Nisam ja napravila taj izbor",rekla je i dodala, "pristala sam da se povučem jer je u tom trenutku on zarađivao više novca".

"Bilo mi je teško jer sam osećala kao da ne doprinosim porodici, a on je inspistirao da ne moram da radim",objasnila je glumica. Međutim, nakon razvoda došla je situaciju da je sama, bez posla, bez uloga i da sad još mora da se seli iz kuće koju je njen suprug bez njenog znanja stavio na prodaju.

Alis i Joan
printscreen/instagram 

Joan je takođe smatrao da njegova bivša supruga besplatno živi u luksuznoj kući otkako su se rastali 2021. godine jer on izdvaja 6.570 dolara mesečno na troškove hipoteke, osiguranja i poreza na imovinu zbog čega je uspeo da izdejstvuje prodaju i ostavi porodicu praktično na ulici.

Glumac se inače žalio i ranije da ne zarađuje dobro, te da je tokom prošle godine imao samo jedan glumački angažman, te da je toliko siromašan da se oslanja na "milostinju" svoje sadašnje devojke zbog koje je napustio Alis.

"Živim u iznajmljenom stanu sa svojom devojkom, koji mesečno plaćam 3.400 dolara. Moja devojka plaća većinu naših životnih troškova, kao i celu stanarinu, i to još od septembra, jer sam ja u nezavidnoj financijskoj situaciji", otkrio je Grifid.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!