Vest o razvodu Sofije Vergare i Džoa Manđanijela iznenadila je sve jer su godinama važili za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni. Doduše, da stvari nisu u najboljem redu bilo je jasno nedavno, kada je Džo čestitao rođendan uskoro bivšoj dragoj na veoma hladan način. 

Sofija Vergara se razvodi od supruga.
Instagram 

Nije trebalo mnogo da se par i zvanično obrati i potvrdi nagađanja. Očekivano, mnogi su se pitali koji su razlozi razlaza, te se tako navodilo da se jednostavno previše razlikuju, te da su problem i deca jer Sofija ne želi da ponovo bude majka, s obzirom da ima odraslog sina. 

Spominjalo se i da je problem što glumica pije, dok je on preko 20 godina trezan. Sa druge strane, pojedini izvori su govorili i da se Džo ponaša kao dete, da igra igrice po celi dan, te da je suštinski ljubomoran na karijeru Vergare, a pogotovo na njenu zaradu. 

Sofija Vergara i Džo su se udaljili tokom braka.
Shutterstock 

Shodno tome, postavilo se pitanje i kako će par podeliti imovinu nakon razvoda. Kako pišu strani mediji, Sofija se osigurala na samom početku, te će tako najverovatnije zadržati njihov zajednički dom i svih 180 miliona dolara.

Pojedini navodi kažu da je Džoa nerviralo što je Sofija živela život punim plućima, dok je on ipak morao da bude obazriviji i da pametno ulaže, s obzirom da ima ispod 40 miliona dolara, što i dalje nije malo novca, ali je nedovoljno za stil života na koji je glumica navikla. 

Ipak, tokom podele imovine Vergara je ipak jedno morala da mu prepusti, ne svojom voljom. Reč je o njihovom psu, mešancu čivave i pomeranca po imenu Babls (Mehurići), a iako su oboje opsednuti ljubimcem i provode mnogo vremena sa njim, Manđanijelo je ipak dobio "starateljstvo". 

Prema pisanju medija, glumica je usvojila psa za sebe, i par se zajedno brinuo o njemu ali Babls se više vezao za Džoa. I sama Vergara požalila se da njihov ljubimac više voli njenog supruga.

"Ako on mora da ode na posao, a ona zna da mora da ostane sa mnom u kući i zna da mora da ima posla sa mnom, neće imati kontakt očima sa mnom. Ona je uvek na oprezu, skače i na najmanju buku... čini mi se da ne uživa u vremenu koje provodi sa mnom", priznala je u jednoj emisiji.

Pas je mnogo više vezan za Džoa.
Instagram 

"Nije smešno, to je užasno, uzela je mog muža, moj krevet. Oni spavaju zajedno, a ja spavam na drugoj strani. Postalo je nešto tako čudno", ispričala je jednom prilikom zvezda "Moderne porodice". "Ali moram da kažem da to nije Džoova greška, ona je opsednuta njime."

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!