Svet ne prestaje da bruji o razvodu Sofije Vergare i mogućim uzrocima. Kako se najpre pisalo, par se udaljio zbog svojih različitih stavova - nakon što su se prvo zbližili upravo zbog suprotnosti među njima.

Sofija Vergara se razvodi od Džoa.
Carlos Piaggio/The Grosby Group / Grosby Group / Profimedia 

Džo je navodno detinjast, voli da igra igrice i da izlazi, dok Sofija nije u tom fazonu. Ona je takođe temperamentna, i vrlo lako se naljuti zbog glupih stvari, dok Džo pokušava da pusti da stvari "odskoče" od njega i ide sa tim tokom. Potom se kao jedan od razloga naveo i alkohol. 

Jedan insajder je za "Daily Mail" otkrio da je glumac, koji već više od 20 godina uopšte ne pije alkohol i bio je sasvim otvoren o svojoj borbi sa alkoholizmom u prošlosti, bio upozoren da će biti teško održati ozbiljnu vezu sa nekim ko nije stalno trezan.

Muž Sofije Vergare je navodno detinjast.
Instagram 

Još jedan izvor blizak sada već bivšim supružnicama tvrdio je da Vergara "nije više mogla da podržava Džoovu treznost". Nekoliko stručnjaka je za "Daily Mail" potvrdilo da odnosi između osobe koja strogo ne pije alkohol i nekoga ko uživa u tome retko funkcionišu, bez obzira na međusobnu podršku.

Sada se, kako se čini, saznalo šta je stvarno bio kamen spoticanja u njihovom odnosu, preko čega nisu mogli da pređu.

sofija Vergara i džo se nisu slagali na temu dece.
Shutterstock 

Kao prenosi Page Six, Džo Manganijelo je odlučio da prekine svoj sedmogodišnji brak sa Sofijom Vergarom jer se nisu slagali na temu dece.

Izvor blizak glumcu kaže da je glumac oduvek želeo da bude tata i da su ta osećanja samo pojačana poslednjih godina.

Pomalo nejasno ostaje šta se dogodilo od novembra 2015. godine, kada je i Vergara bila otvorena po tom pitanju. U to vreme, ona nije isticala da ne želi da ima decu sa Džoom i sada je zbog toga par zapao u krizu, koja će se završiti razvodom.

Zvezda „Moderne porodice“ već je mama 31-godišnjeg sina Manola, koga ima sa bivšim mužem Džoom Gonzalesom sa kojim je ostala u sjajnim odnosima.

Ona je takođe vodila dugu sudsku bitku oko starateljstva nad njena dva zamrznuta embriona sa njeni bivšim partnerom Nikom Loebom.

sofija vergara sudila se sa bivšim verenikom.
Shutterstock 

Iako je sudija na kraju presudio u korist glumice u martu 2021, rečeno je da je to iskustvo možda uticalo na njen stav o tome da ima više dece i da je to bio razlog što je rekla "ne" na nešto što je Džou sveto, a to su deca.

Insajder je rekao da je upravo to razlog za razlaz, napominjući da su "nepomirljive razlike" koje je Manganijelo naveo u svom zahtevu za razvod – koji je podneo u sredu – tačne.

Bonus video:

Sofia Vergara Youtube/@Rapperlooks

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!