Slavna pevačica Šinejd O' Konor preminula je u 56. godini, a njena smrt potresla je svet. Čuvenu bunotvnicu slomila je smrt najmlađeg sina, 17-godišnjeg Šejna koji se ubio nakon što je pobegao iz bolnice u koju je bio i zatvoren jer je pretio da će dići ruku na sebe.

Pevačica je sebe krivila za njegovu smrt, te čak i sama pokušala da prekrati muke nakon tragedije, a iako se činilo da se poslednjih meseci bolje nosi s bolom, jedan od poslednjih tvitova ukazao je na pravo stanje stvari.

"Od tada živim kao polumrtvo biće. On je bio ljubav mog života, svetiljka moje duše", napisala je na profilu.

Inače, Šejna je dobila u odnosu sa Donaldom Lanijem kojem se i javno obratila nakon smrti sina. "I ti si dao sve od sebe Lani. Šejn te je obožavao. Nikada neću zaboraviti koliko si bio dobar prema njemu". 

Inače, slavna pevačica pored titule večite buntovnice bila je poznata i po burnom ljubavnom životu. 

Pre 36 godina, stupila je u prvi brak sa Džonom Rejnoldsom, muzičkim producentom. On je imao veliki uticaj na samom početku njene karijere s obzirom da je bio jedan od autora na albumu "The Lion and the Cobra“.

Iako su im mnogi predviđali uspešan brak, do razlaza je došlo 1991. godine, a iz zajednice je rođen Šinejdin najstariji sin Džejk.

Međutim, ovaj odnos nije se završio na lep način. Mnogo kasnije, u maju 2016, O'Konor je na Fejsbuku napisala otvoreno pismo Rejnoldsu. Pevačica je usmerila bes ka svom bivšem mužu i njihovom sinu Džejku. "Svi ste me napustili nakon samoubistva... Ostavili ste me da umrem." O'Konor je tada insinuirala i da je Rejnolds vršio pritisak na nju da abortira njihovog sina. 

Drugi put, O’Konor je stala na ludi kamen 2001. godine kada se udala za izvesnog novinara Nika Somerlada, inače rođaka kraljice Silvije od Švedske, nakon samo par meseci veze, međutim ovaj brak je takođe trajao nekoliko godina. 

Somerlad je bio najveći fan O' Konor, a u jednom trenutku je i tužio irski The Sun zbog optužbi da je loš otac prema Šinejdinoj ćerki Rošin. Par je bio zajedno do 2002. ali su krili razvod do 2003.

Treći muž kontroverzne muzičarke je Stiven Kuni, a njih dvoje zapravo su se prvi put sreli 1980, kada je muzičar bio angažovan kao gitarista u njenom pratećem bendu. Nažalost, zbog pevačicinih poteškoća sa zdravljem, taj brak nije potrajao.

Odalo ju je to što na koncertima te 2011. godine nije nosila prsten, a medijima je iskreno rekla šta je u pitanju. "Stiv je tako divan, nije njegova krivica, već moja", izjavila je O’Konor, pisao je The Independent.

"Bio je veoma srećan brak, a ja sam veoma tužna što smo se razveli", dodala je O’Konor, koja je patila od bipolarnog poremećaja, o čemu je otvoreno govorila.

Tada se ugojila, što je teško podnela, a otkrila je i da je to bio "kamen spoticanja" u njenom braku. "Nije problem što sam se ugojila, nego zato što su mi stranci govorili da sam debela. To je teško palo i našem braku."

Nema sumnje da se O' Konor i tada dovoljno loše osećala sudeći po izjavama, a nekoliko godina kasnije, došao je i četvrti brak koji je najmanje potrajao.

Razvela se od Barija Heridža posle samo 16 dana bračne zajednice.

Pevačica je navela da je njen muž bio pod velikim pritiskom izvesnih osoba iz svog okruženja koje su ga podsticale da ne ostane sa njom, ali je priznala i da snosi deo odgovornosti za rastanak od muža, pošto je tokom prve bračne noći otišla u potragu za malim džointom marihuane, piše B92. Šinejd O’Konor, navela je da je njen muž bio veoma povređen tim incidentom.

Podsetimo, nevezno za brakove, Šinejd je imala četvoro dece. Sa kolumnistom Irish Times-a Džonom Votersom dobila je ćerku Rošin, a nakon duge borbe za starateljstvo, ćerka je pripala ocu.

Džejka Rejnoldsa je dobila sa prvim suprugom Džonom. Trećeg sina Šejna dobila je 9 godina nakon Rošin sa Donaldom Lanijem. I naposletku, 2006. dobila je najmlađe dete, sina Ješuu Bonadija sa Frenkom Bonadiom, biznismenom koji je bio oženjen sa prijateljicom O'Konorove, pevačicom Meri Koflan.

Šinejd je samo jednom govorila o svim svojim brakovima kada je za Irish Independent 2014. rekla: "Volela bih da se nikada nisam udala. Glupa kravo. Četiri puta. Kakva budala. Sada ne mogu da se udam jednom kako treba. U svakom slučaju, izgledam glupo u haljinama. I jasno, ja sam us*ana žena."

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!