Svet sa neizvesnošću prati sudar teniskih titana - Novaka Đokovića i italijanskog tenisera Janika Sinera, dok ih sa tribina bodre verni fanovi i njihovi najbliži.

I dok je, očekivano, iza Novaka lepa Jelena Đoković, igru drugog tenisera iz lože je pratila  lepa Marija Bračini, lepotica u koju svi gledaju hipnotisano gde god da se pojavi.

Par je zajedno od 2020. godine, a svoju vezu ljubomorno su čuvali od očiju javnosti. Upoznali su se početkom godine, da bi u odnos stupili u septembru, međutim, ljubavna bajka prekinuta je u jednom trenutku.

Razloge raskida nikada nisu otkrivali, ali su se veoma brzo pomirili, i nastavili dalje kao da se ništa nije desilo. 

Od pomirenja su nerazdvojni, a iako retke, paparaco fotografije dovoljno otkrivaju koliko su njihove emocije jake. 

No, ko je Marija Bračini?

Ova nestvarno lepa devojka zapravo je manekenka, a odnedavno i ifnluenserka, iako je u svojoj karijeri kao model zaradila najviše novca. 

Marija Bračini je zgodna devojka tenisera Janika.
instagram/mariabraccini 

Radila je sa mnogim poznatim brendovima za negu kože, šminku i kozmetiku zbog svojih talenata i izuzetnih veština. Njena neto vrednost procenjuje se na oko 3 miliona dolara u 2023. i u modnom svetu njeno ime je prvo poznato i znano.

Teniser, koji inače čuva svoju privatnost, više puta je pričao o svojoj devojci u intervjuima i nije štedeo komplimente.

Marija Bračini je nekad bila manekenka.
instagram/mariabraccini 

"Marija je vrlo nežna i privržena, ali i veoma nezavisna žena, a to je njen kvalitet koji mi se najviše dopada", objasnio je Janik Siner jednom prilikom.

"Ona se prilagodila mojim potrebama, zna da je sport moj prioritet, naročito sada kada tek počinjem", rekao je teniser pre izvesnog vremena. "Još uvek moram da naučim kako da postanem šampion."

Inače, Marijin profil na Instagramu je zaključan, iako je prati oko 100.000 ljudi, pa njene objave ne dospevaju do toliko korisnika koliko pratilaca imaju njene koleginice.

Ona je u Italiji poznata kao vrlo rezervisana osoba, koja ne sklapa lako nova prijateljstva i ne voli da se eksponira van svojih objava na društvenim mrežama, gde je vrlo popularna.

Marija Bračini je od manekenstva zaradila veliku svotu novca.
insatgram/mariabraccini 

"Marija je osoba koja ne voli da priča s neznancima. Ima nekoliko bliskih prijatelja u elitnim krugovima. Njeni prijatelji su iz sveta mode i tenisa. Ne voli da provodi vreme s ljudima koje ne poznaje i teško joj je da sklopi nova prijateljstva. Vrlo je introvertna i dosta vremena provodi sama, ceni svoju privatnost i prostor. Treba joj mnogo vremena da stekne poverenje u ljude, ali je prijatelima vrlo odana", rekao je za Wtfoot izvor blizak manekenki.

Marija Bračini je veoma zatvorena osoba.
instagram/mariabraccini 

Najlepše joj je kada uživa udvoje sa Janikom, a ni on ne krije da mu je to omiljeni deo dana.

"Lepo je vratiti se uveče kući posle napornog dana treninga i imati nekoga ko brine o vama. Ona je tako slatka i divna", rekao je nedavno Siner.

Bonus video:

Novaku ukrali poen na Vimbldonu RTS

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!