Osmog dana Vimbldona, Jelena Đoković bodrila je Novaka u kreaciji srpske dizajnerke Marije Tarlać. Crveno-bela mini haljina bez bretela spaja luksuz i ležernost, pa je tako zapaženoj kreaciji dodala sivo beli slamnati šešir, naočare mačkastog okvira, Clic Clac Hermes narukvicu i sat.

Jelena Đoković u haljini
Mark Large / dmg media / Profimedia 

Trećeg dana turnira, Jelena je nosila ručno dizajniran kardigan brenda MARIDRUNA, iza kog stoji srpska dizajnerka Mariana Andrić.

Ova mini haljina bez naramenica ima kratke rukave i uski kroj, kao i rajsferšlus duž leđa. Pored crveno-belog, prema dostupnim artiklima na sajtu, dolazi u još dva printa. Kako na sajtu domaće dizajnerke preporučuju - nosite je uz sandale i clutch torbicu. Cena pamučne haljine koju je ponela Jelena Đoković je 22.000 dinara.

marija tarlać haljina
Marija Tarlać 

Vredi napomenuti da brend srpske dizajnerke Marije Tarlać, čija je filozofija "dressing for pleasure", slavi žene i njihovu jedinstvenost, a cilj je pravljenje komada koji traju i koja mogu da transformišu nosioca, sa kombinacijama mekoće i strukture, minimalnog i maksimalnog, savršenog i nesavršenog.