Nije tajna da Jelena i Novak Đoković imaju jedan od najstabilnijih brakova. Ogromna su podrška jedno drugome, a nije tajna da je njihova ljubav počela u davnoj prošlosti, kada su još uvek bili tinejdžeri buntovnici.

Nole je sada pokazao da su zaljubljeni kao prvog dana pošto je na jedan zaista lep i romantičan način poželeo srećan rođendan svojoj ženi Jeleni. Sportista je tim povodom na svom Instagram nalogu podelio dve fotografije na kojima je sa Jelenom.

Na prvoj se Nole i Jelena ljube sedeći na jednom deblu u prirodi, pored jezera ili reke, dok su na drugoj zagrljeni na ljuljašci na peščanoj plaži.

- 37 se oseća kao raj -napisao je Nole uz ove dve fotografije.

Jelena i Novak Đoković
Instagram 

Ispod objave su se nizale čestitke i pozitivni komentari, a neki su i pisali kako su bili ubeđeni da Jelena ima manje godina.

Podsetimo, Novak i Jelena su godinama u skladnom braku u kom imaju dvoje dece, Stefana i Taru koji uvek privuku pažnju svojim pojavljivanjem na turnirima.

Novak i Jelena
Instagram 

Novak o svojoj supruzi uvek priča u superlativu.

- Ona je za mene nešto posebno, ona je moja srodna duša - rekao je nebrojeno puta Novak Đoković i istakao da je srećan što ju ne upoznao ranije.

- Na prvi pogled me je osvojila osmehom. Naravno, izgled uvek prvi dolazi do izražaja, ali za ljubav je potrebno mnogo više. Jelena je bila iskrena od prvog trenutka i hvala Bogu što smo se sreli pre nego što sam postigao velike uspehe jer znam da je ona sa mnom zbog mene, zbog Novaka, zbog klinca kog je upoznala kada je imao 17 godina. Ona mi je najveća podrška, sposobna je, ambiciozna i jaka. Kod nje najviše volim iskrenost, to je ono što nas čini srećnim.

Instagram, MEGA / The Mega Agency / Profimedia Novak i Jelena Đoković najveća su podrška jedno drugom

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!