Slavna manekenka Karli Klos postala je mama po drugi put. Ona i njen suprug u utorak su dobili svoje drugo dete, a radosne vesti podelili su tek sada, na Instagramu, uz reči: "Dobrodošao u svet".

Karli i njen suprug Džošua već imaju dečaka Levija kojeg su dobili 2022, a vesti da čekaju novu prinovu otkrili su tek na ovogodišnjoj Met Gali. 

Lepotica koja je krasila Vogue neverovatnih 40 puta pojavila se na Met-u u uskoj haljini sa niskom bisera koji su savršeno naglašavali njen stomak, a društvo joj je pravio upravo njen suprug, inače brat Džareda Kušnera (suprug Ivanke Tramp) koji je zet bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa.

Par nije skidao osmeh sa lica dok su pozirali okupljenim fotografima, i jasno je da njihovu sreću ništa ne može da naruši, pogotovo ako se uzme u obzir njihova mučna prošlost kada su žestoko morali da se bore za svoju ljubav.

Podsetimo, iako je danas uplovila u mirnu luku kada je u pitanju porodica njenog supruga, nije tajna da je dugi niz godina bila na meti najgnusnijih uvreda jer su smatrali da će im "uprljati lozu".

Karli Klos i Džošua Kušner imali su mučnu prošlost.
AKM Images / Backgrid USA / Profimedia 

Karli i Džošua su se venčali u oktobru 2018, a manekenka je zbog supruga promenila veru i postala jevrejka. "Pratila sam svoje srce i udala se za muškarca koga volim uprkos svim komplikacijama koje su došle", rekla je jednom prilikom nekadašnji Viktorijin anđeo koja je pored uspešne manekenske karijere osnovala i kamp Kode with Klossy koji daje stipendije mladim devojkama koje zanima informatika, inženjerstvo i matematika.

Ipak, porodica njenog supruga smatrala je da ona nije dovoljno dobra za njega, te su je upoznali tek nakon 6 godina zabavljanja, neposredno pre njihovog venčanja. Njegovoj porodici je najviše smetalo to što Karli nije iste veroispovesti kao njihov sin. O njoj su godinama govorili ružne stvari, a svoje mišljenje nisu se trudili da sakriju.

Karli Klos trpela je uvrede jer je manekenka.
Shutterstock 

Cela porodica o Karli je godinama govorila ružne stvari iza leđa, a jednom prilikom Džerad je za nju rekao kako "nije previše pametna" kao i da je "shiksa", što je pogrdni jevrejski naziv za žene koje nisu Jevrejke, kao i da će im "jedan Viktorijin anđeo i model donjeg veša uništiti čitavu lozu".

Za Karli Klos su rekli da će uprljati lozu Kušnervima.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Čak i kada je promenila veru, ni to im nije bilo dovoljno. Iako su odlučili da je upoznaju, šuška se da odnosi i dalje nisu dobri, a kako bliski ljudi njima navode, nikad neće ni biti.

Kada je u pitanju njen brak sa Džošuom, svakodnevno dokazuju koliko je njihova ljubav jaka, uprkos svemu, nevezano šta njegova porodica misli o njoj.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!