Supermodel i influenserka Karli Klos danas ima zaista sve o čemu je ranije mogla da sanja. Jedna je od najpopularnijih i najplaćenijih manekenki, u srećnom je braku, ostvarena je kao majka, uspešna je na svim poljima... međutim, situacija je bila potpuno drugačija do pre samo nekoliko godina.

Iako je danas uplovila u mirnu luku kada je u pitanju porodica njenog supruga, nije tajna da je dugi niz godina bila na meti najgnusnijih uvreda jer su smatrali da će im "uprljati lozu". Prosto je neverovatno da su ove reči upućene devojci koja je još sa 17 godina prvi put krasila naslovnicu Voga, da bi nakon toga bila zvezda ovog magazina još 39 puta.

Karli koja je bila i deo postavke Viktorijinih anđela svojevremeno je odustala od modelinga da bi se posvetila studijama. Već u 21. godini zasitila se modnog sveta jer je, iako veoma mlada, već bila veteranka u svom poslu, i nije osećala nikakave izazove u modnom svetu.

Karli Klos je do 21. godine već bila veteranka u poslu.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

- Oduvek me je privlačio svet tehnologije, ali ga nisam razumela što me je činilo frustriranom, rekla je jednom prilikom ona. Tada je odlučila da upiše kurs kodiranja kako bi stekla iskustvo.

Karli je do danas osnovala kamp Kode with Klossy koji daje stipendije mladim devojkama koje zanima informatika, inženjerstvo i matematika.

Karli Klos je osnovala kamp Kode nakon bavljenja modom.
Jackie Brown / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Pored njenog zanimljivivog i netipičnog poslovnog života Karli ima još uzbudljiviji ljubavni život. Pre 3 godine lepa manekenka se udala za Džošuu Kušnera, brata Džareda Kušnera (suprug Ivanke Tramp) koji je zet bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa.

Karli Klos je u ljubavi sa zetom Trampa.
AKM Images / Backgrid USA / Profimedia 

Par se venčao u oktobru 2018., a manekenka je zbog supruga promenila veru i postala jevrejka. "Pratila sam svoje srce i udala se za muškarca koga volim uprkos svim komplikacijama koje su došle", rekla je jednom prilikom Karli.

Ipak, porodica njenog supruga smatrala je da ona nije dovoljno dobra za njega, te su je upoznali tek nakon 6 godina zabavljanja, neposredno pre njihovog venčanja. Njegovoj porodici je najviše smetalo to što Karli nije iste veroispovesti kao njihov sin. O njoj su godinama govorili ružne stvari, a svoje mišljenje nisu se trudili da sakriju. 

Cela porodica o Karli je godinama govorila ružne stvari iza leđa, a jednom prilikom Džerad je za nju rekao kako "nije previše pametna" kao i da je "shiksa", što je pogrdni jevrejski naziv za žene koje nisu Jevrejke, kao i da će im "jedan Viktorijin anđeo i model donjeg veša uništiti čitavu lozu".

Karli Klos je bila jedan od Viktorijinih anđela.
Shutterstock 

Čak i kada je promenila veru, ni to im nije bilo dovoljno. Iako su odlučili da je upoznaju, šuška se da odnosi i dalje nisu dobri, a kako bliski ljudi njima navode, nikad neće ni biti.

Karli klos ni dan danas nema dobar odnos sa porodicom supruga.
Shutterstock 

Karli nikada nije javno odgovarala na prozivke svoje tazbine, a prvi put javno im se suprotstavila prošle godine, nakon predsedničkih izbora na kojima je Džo Bajden pobedio Donalda Trampa.

- Prihvatanje rezultata legitimnih demokratskih izbora je patriotski, a odbijanje da se to uradi i podsticanje nasilja je antiamerički - napisala je na Tviteru.

Kada je u pitanju njen brak sa Džošuom, svakodnevno dokazuju koliko je njihova ljubav jaka, uprkos svemu, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

Instagram Karli Klos i dalje oduzima dah svojom lepotom, te ne čudi što je jedna od najuspešnijih i najplaćenijih manekenki današnjice.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!