Naomi Kembel postala je mama po drugi put pre par nedelja, a slavna manekenka sada je posetila Diznilend sa starijom ćerkom. 

Ona je podelila i par fotografija sa više nego zabavnog izleta, međutim, mnogima je privukla pažnju druga objava upravo zato što je na njoj i nepoznati muškarac čije je lice sakrila emodžijem srca, a koji drži za ruku njenu ćerku.

U upisu Naomi je napisala: "Nikad nije kasno upoznati Mikija Mausa. Hvala mojoj ćerki što me je prvi put u životu dovela u Diznilend", uz hashtag #MamaNaDužnosti.

Očekivano, komentari nisu izostali. Pored pohvala na račun manekenkine linije i mladolikosti, jedo za drugim ređala su se pitanja ko je muškarac na objavi. 

Naomi Kembel.jpeg
instagram/naomi 

Ipak, manekenka nije želela da se oglašava po pitanju ko je zagonetni muškarac, da li je član njenog tima, asistent, radnik u Diznilendu ili njen partner. Ipak, ako je suditi po njihovom položaju na fotografiji, čini se da je u pitanju pre intimni trenutak, a ne samo asistent koji joj pomaže sa detetom.

Naomi Kembel krije ko je otac njene dece.
Profimedia 

Inače, o identitetu njene dece priča se još od kako je dobila devojčicu uz pomoć surogata u 51. godini, a priča je obnovljena sada kada je u 53. postala mama ponovo.

S obzirom da svoj ljubavni život strogo čuva od javnosti, u javnosti su postojala različita nagađanja, iako se često pisalo o njenim vezama. Poslednja romansa za koju je javnost znala bila je sa reperom Skeptom 2018. godine. 2019. godine flertovala je sa Lijamom Pejnom, ali vezu nikad nisu izvaničili.

Bila je u vezi i sa Majkom Tajsonom, Robertom De Nirom, Pi Didijem, ali i sa ruskim milijarderom Vladislavom Doronjinom koji je kasnije povezivan sa "najtužnijom princezom" Šarlin od Monaka.

Upravo su za Doronjina mnogi sumnjali da je otac ćerke Naomi, s obzirom na sličnost navodnog oca i ćerke, ali ova govorkanja nikada nisu potvrđena.

Teorije su kružile mrežama, poput da su to embrioni koji su nastali još tokom veze sa milijarderom, međutim, zvanične potvrde nije bilo, a da li će u nekom trenutku sama manekenka otkriti identitet oca, ostaje da vidimo.

Bonus video:

SRPSKI TELOHRANITELJ OTKRIO PRAVO LICE SVETSKOG DŽET SETA: Naomi sprečio da prebije ženu, a Bijonse mu tražila ŠOKANTNU stvar Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!