Slavna manekenka Naomi Kembel postala je majka po drugi put i to u 53. godini, a radosne vesti objavila je na svom Instagram profilu. 

"Dragi moj, znaj da si voljen preko svake mere i okružen ljubavlju od trenutka kada si nas počastio svojim prisustvom. Pravi dar od Boga, blagosloven bio", napisala je manekenka otkrivši tako i da je ovog puta dobila sina. 

Naomi, koja ima veoma bogatu i burnu životnu priču, je uz ovaj tekst dodala i da "nikad nije kasno da postanete mama", ali opet ostaje dosta pitanja.

Iako su se čestitke ređale jedna za drugom, ponovila se priča kao i prošli put kada se saznalo da je dobila ćerku u pedesetoj. Najpre se spekulisalo da je devojčica usvojena, međutim, nagađanja je ućutkala sama manekenka rečima da je "ćerka njena", odnosno, da je nije usvojila, čime je jasno da je korišćena surogat majka. 

Naomi skriva identitet oca dece.
Instagram 

Sumnja se da se ista priča ponovila i sada. Međutim, postavilo se i pitanje ko je otac bebe. Iako je Naomi svojevremeno zahvalila nauci "što joj je omogućila da postane mama u tim godinama", šuškalo se, ponajviše zbog boje kože bebe, da je otac jedan njen bivši partner. 

Zbog boje kože bebe sumnja se da je otac beo.
Profimedia 

Inače, svoj ljubavni život strogo čuva od javnosti, iako se često pisalo o njenim vezama. Poslednja romansa za koju je javnost znala bila je sa reperom Skeptom 2018. godine. 2019. godine flertovala je sa Lijamom Pejnom, ali vezu nikad nisu izvaničili.

Bila je u vezi i sa Majkom Tajsonom, Robertom De Nirom, Pi Didijem, ali i sa ruskim milijarderom Vladislavom Doronjinom koji je kasnije povezivan sa "najtužnijom princezom" Šarlin od Monaka.

Upravo su za Doronjina mnogi sumnjali da je otac ćerke Naomi, s obzirom na sličnost navodnog oca i ćerke, ali ova govorkanja nikada nisu potvrđena.

Teorije su kružile mrežama, poput da su to embrioni koji su nastali još tokom veze sa milijarderom, međutim, zvanične potvrde nije bilo, a da li će u nekom trenutku sama manekenka otkriti identitet oca, ostaje da vidimo.

Bonus video:

SVAKA 5.000 ŽENA RODI SE BEZ MATERICE: Jovanović o surogat majčinstvu u Srbiji SVETSKE ZVEZDE POSTALE MAJKE ZAHVALJUJUČI OVOME Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!