Bivši suprug slavne pevačice Severine, Igor Kojić, nakon razvoda pronašao je sreću sa lepom srpskom glumicom Teodorom Bjelicom. Međutim, veza koja je navodno počela u januaru završila se pre nekoliko nedelja. 

Nekadašnji par nema više nikakav kontant, a o raskidu, kao ni o vezi nisu želeli nikada da govore.

Teodora Bjelica i Igor Kojić više nisu zajedno.
ATA Images 

Međutim, kako saznaje Kurir od dobroobaveštenog izvora, Igor i Teodora su svhatili da se dosta razlikuju, da imaju različita interesovanja i da je najbolje da dalje nastave sami.

"Igor i Teodora su raskinuli pre nekoliko nedelja. Inicijator je bila Teodora, koja je shvatila da bivši Severinin muž nikako nije za nju. To su joj rekle i sve prijateljice, ali ona je bila baš zaljubljena u njega. Ipak, s vremenom su počele nesuglasice, te je ona shvatila da Igor ne želi ozbiljnu vezu i da nije za nju. To je sve počelo da je guši. Sela je s njim i objasnila mu da je najbolje da zasad naprave pauzu. Igoru nije bilo pravo, ali složio se s njenom odlukom. Nije dugo patio, već neko vreme izlazi s društvom. Baš se opustio, tako da nikog ne treba da iznenadi ako uskoro bude našao novu devojku", rekao je izvor za Kurir.

Igor Kojić nije želeo ozbiljnu vezu sa Severinom.
ATA Images/Antonio Ahel 

Nakon svega, Teodora se oglasila i priznala da je na vezu sa Igorom stavila tačku.

"Jednostavno, nismo se poklopili. S godinama sam naučila da ne trošim vreme na ljude i odnose koji mi ne prijaju. Bez zle krvi odlazim i toj osobi poželim sve najbolje", rekla je Bjelica za Story.

Inače, pre nego što je uplovio u odnos sa jednom od naših najlepših glumica, i inače nepriznatom ćerkom slavnog, sada pokojnog novinara Miroslava Lazanskog i glumice Gordane Bjelice, koju smo gledali u "Srećnim ljudima" i "Boljem životu", Igor Kojić je bio poznat po braku sa popularnom pevačicom Severinom. 

Igor Kojić bio je sa Severinom.
Instagram 

Nije im smetala razlika od 15 godina, a u skladnom odnosu proveli su šest godina. Sam početak njihove veze bio je pravi šok za javnost, ali ubrzo su ih mnogi zavoleli jer su od početka izgledali kao da su se suđeni partneri konačno našli, pa tako i ljubav krunisali brakom u novembru 2015. godine. Njih je inače upoznao Severinin dobar prijatelj i estradni menadžer Edvin Softić. Nažalost, vremenom, emocije su se ugasile, a par je stavio tačku na odnos 2021. godine. 

Igor Kojić bio je ludo zaljubljen u Severinu 6 godina.
Instagram 

Pre Severine Igor je bio u vezi sa lepom Katarinom Radivojević, a njihov raskid sklomio joj je srce, budući da ju je, kako su tada pisali mediji, ostavio upravo zbog hrvatske pevačice. Iako se tajne veze, koja je trajala mesecima, glumice i fudbalskog menadžera malo ko seća, Katarina Radivojević je bila ostavljena.

Katarina Radivojević bila je u vezi sa Igorem kojićem.
Marija Mladjen/ATAIMAGES 

Kojić je bio u vezi i sa voditeljkom Jelenom Želelj, a i ova veza završila se neslavno.

"Kad smo raskinuli, Igor me je razočarao i nismo bili u kontaktu. On je bio moja prva prava ljubav. Inače, bili smo vrlo dobri prijatelji i stvarno nismo razmišljali o tome da uđemo u vezu. Sve se dogodilo spontano. Možda se pomirimo", rekla je Jelena svojevremeno.

Naime, samo nekoliko dana od početka njihove veze u javnost je isplivao njen intimni video snimak na kojem zadovoljava nepoznatog muškarca, kao i eksplicitne fotografije. To je ujedno navodno bio i razlog raskida.

Bivši fudbaler je dovođen i u vezu i sa manekenkom Irenom Ibrahimović, koja je učestvovala u rijaliti šou Farma. Naime, Irena je na svoj Fejsbuk postavila status da je Kebin sin "čovek njenog života".

Manekenka Irena Ibrahimović bile je ludo zaljubljena u Igora Kojića.
Instagram 

Igor je bio i u dugogodišnjoj vezi s manekenkom Ksenijom Vujović. Njih dvoje su svoje slobodno vreme što više provodili zajedno, pa su tako obišli i pola Evrope.

Ksenija Vujović i Igor Kojić proputovali su Evropu.
Instagram 

Pričalo se i da je u vezi sa Mijom Marković, ćerkom Glorije Pavković. Igor je bio u vezi sa izvesnom Mašom, a njih dvoje se nisu krili pa su ih paparaci uhvatili kako uživaju na plaži u Budvi, a ko će biti Kojićeva nova izabranica, ostaje da vidimo, kao i da li će ijedna (nakon Severine) uspeti da ga "smiri".

Bonus video:

Igor Kojić Instagram/igorkojic

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!