Ako kažemo da je ona bila srpska Hale Beri 2000-ih jasno vam je na prvu o kome je reč - o lepoj Radmili Radi Radenović, voditeljki koja je svojevremeno vodila zabavne emisije u udarnim terminima poput "City cluba", "Vi pitate", "Rada sam" i mnoge druge.

Lepa 44. godišnjakinja i inače rođena Beograđanka najpre završila klasične jezike u Filološkoj gimnaziji, u želji da studira orijentalistiku. Ipak, upisala je Pravni fakultet. Sve se preokrenulo nešto kasnije kada se pojavila u spotu Tošeta Proeskog "Vo kosi da ti spijam", gde su se mnogi zapitali ko je lepotica, a onda je ubrzo očarala publiku svojim sposobnostima vezanim za javni posao kada se kao TV lice "Pink" televizije.

Poslednju navedenu vodila je do 2018. godine, a onda se povukla sa malih ekrana. Veliki povratak emisijom "Rada sam" Rada Radenović imala je 2017. godine, a nakon emitovane samo jedne sezone poznata voditeljka je opet nestala.

Ona je poslednjih godina posvećena svom sinu Petru, kojeg je dobila, kako su pisali mediji, 2010. godine sa tada oženjenim biznismenom, koji iz tog braka ima dvoje dece.

Priznala je u međuvremenu i da nikada nije živela sa ocem svoga sina i da su raskinuli, ali da su dete dobili iz najveće ljubavi.

Rada je jednom prilikom otkrila i da joj se podjednako udvaraju i muškarci i žene i da je više puta dobila mnogo nepristojnih ponuda. Kaže i da je zahtevna u vezi, a da njen idealni muškarac treba da bude jak kao stena.

Inače, slavna lepotica i dan-danas oduzima dah izgledom. Iako je u 40-im, može se pohvaliti zavidnom linijom. Rada je inače jedna od prvih javnih ličnosti sa ovih prostora koja se slikala za domaći Playboy 2005. godine.

U vreme kada se o njenom izgledu najviše pričalo Rada je obilazila ordinacije plastičnih hirurga, ali - kao model.

"Šetale su me od jednog do drugog plastičnog hirurga i tražile da im naprave grudi poput mojih. Na početku dvehiljaditih je bilo ludilo, a doktori bi obično „padali u nesvest“ kada bi u ordinaciji ugledali prijateljicu i mene. Ona želi da ima identične, a ja, prema njihovim rečima, služim kao model za savršenstvo", ispičala je voditeljka jednom prilikom.

Rada danas, u petoj deceniji života, izgleda podjednako odlično, brižna je majka svome sinu, a javni posao je njena prošlost. Sudeći prema fotografijama na Instagramu, bivša voditeljka najviše voli da svoje slobodno vreme provodi u društvu svog sina i kućnih ljubimaca, a njena sadašnja profesija još uvek nije poznata javnosti.

U galeriji pogledajte kako Rada nakon nestanka sa malih ekrana izgleda:

screenshoot/instagram Voditeljka Rada Radenović danas

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!