Voditeljka Radmila Rada Radenović je dugo važila za jednu od najlepših srpskih voditeljki, a da lepota nije prolazna, pokazuje i danas sa 42 godine.

Atraktivna crnka je javnost zatrigirala kada se pojavila u spotu Tošeta Proeskog "Vo kosi da ti spijam", gde su se mnogi zapitali ko je lepotica, a onda je ubrzo očarala publiku svojim sposobnostima vezanim za javni posao kada se kao TV lice "Pink" televizije.

Godinama kasnije radila je mnoge emisije, a danas je već neko vreme nema na malim ekranima, nakon kratkog pojavljivanja kao voditeljke u prvoj sezoni rijaliti šoa, Rada se potpuno povukla iz javnog života.

Veliki povratak emisijom "Rada sam" Rada Radenović imala je 2017. godine, a nakon emitovane samo jedne sezone poznata voditeljka je opet nestala.

Zbog njenog atraktivnog izgleda mnogi su je prozvali srpskom Hali Beri, a takođe je jedna od prvih javnih ličnosti koja se slikala za „Plejboj“, 2005. godine.

Mi sada možemo da vidimo na njenom Instagram nalogu da se Rada ni malo nije promenila iako je skoro napunila 42 godine.

O privatnom životu nikada javno nije govorila pa se tako o njemu zna vrlo malo.

Mediji su spekulisali da je 2010. godine bila u vezi sa crnogorskim biznismenom iz koje romanse se rodio njen sin Petar koji sada ima 11 godina.

Biznismen je tada bio u braku i šuškalo se da je, zbog lepe voditeljke, ostavio suprugu sa kojom ima dvoje dece.

Kako Rada Radenović izgleda danas?
screenshoot/instagram 

Priznala je da nikada nije živela sa ocem svoga sina i da više nisu zajedno, ali da su dete dobili iz najveće ljubavi. Kako su navodili domaći mediji, on se vratio supruzi.

Iako nikada nisu živeli zajedno, Rada je jednom prilikom otkrila da je sin Petar rođen iz velike ljubavi, a da je sa Dejanom ostala u dobrim odnostima, te da on, iako malo, vreme provodi sa sinom, uživa podjednako u ljubavi oba roditelja.

Rada danas, u petoj deceniji života, izgleda podjednako odlično, brižna je majka svome sinu, a javni posao je njena prošlost. Sudeći prema fotografijama na Instagramu, bivša voditeljka najviše voli da svoje slobodno vreme provodi u društvu svog sina i kućnih ljubimaca, a njena sadašnja profesija još uvek nije poznata javnosti.

U galeriji pogledajte kako Rada nakon nestanka sa malih ekrana izgleda:

screenshoot/instagram Voditeljka Rada Radenović danas

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!