One su zanosne, fatalne, slavne, jedinstvene, poznate, ikone stila, na listama najlepših žena... ali... naravno da postoji ali!

Iako je lako misliti da su slavne žene savršene i rođene pod "srećnom zvezdom", činjenica je da su i one samo od krvi i mesa, te da i te kako imaju svoje nesigurnosti. 

Izabel Gular ima ružna stopala.
AGSP / Backgrid USA / Profimedia 

Tako bi vas iznenadilo koliko samo, primera radi, čuvenih lepotica muku muči sa stopalima. I dok mi "obični smrtnici" lako možemo da sakrijemo ovakav problem patikama ili drugom zatvorenom obućom, kada ste poznata ličnost, to ide malo teže. 

Crveni tepisi, gostovanja... podrazumeva se da morate da budete doterani tip-top, i da neretko nosite visoke potpetice, sandale i slično, što može da bude problem ukoliko imate čukljeve, na primer. 

U nastavku pogledajte koje to sve lepotice imaju problem sa stopalima, nevezano da li je reč o gorepomenutim čukljevima, ili nekom drugom problemu sa nogama.  

Kejt Midlton

Amal Kluni 

Megan Markl

Viktorija Bekam

Kejti Holms

Paris Hilton

Amanda Bajns

Keli Roland

Naomi Kembel

Kejt Mos

Krisi Tajgen 

Mišel Jou

Sara Braon

Iman

Opra

Kristina Hendriks

Klaudija Šifer

Ejmi Adams

Bili Pajper

Suki Voterhaus

Moli Sims

Dženifer Lopez

Bonus video:

Miris stopala Tiktok/dr.karanr

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!