Jedna od najlepših i najzgodnijih žena sveta Izabel Gular, bodrila je svog dečka, nemačkog golmana Kevina Trapa na utakmici protiv Španije. Izabel je bila jedna od najsrčanijih, što je iznenadilo sve koji su sedeli na tribinama, a veliku pažnju privlačila je i lepotom na koju je malo ko mogao ostati ravnodušan. 

Ona se pojavila na utakmici u belom kombinezonu ispod kojeg je nosila izazovni crveni top, dok je kosu podigla u visoki rep i naglasila lice crvenim karminom. Malo je reći da su je ljudi hipnotisano pratili, a brojni fanovi želeli su i da se slikaju zajedno. 

Izabel Gular je privlačila pažnju na tribinama.
Instagram 

Izabel je uživala u pažnji, a neke fotografije i podelila na svom profilu. Ipak, nije krila da je zanima samo jedan muškarac - Kevin Trap.

Izabel Gular je zaljubljena u kevina Trapa.
Instagram 

Inače, zanimljivo je da i sa 38 godina i dalje važi za supermodela koji aktivno radi, što je retkost, čemu može da zahvali telu za koje kažu da je gotovo savršeno, a iza kojeg su sati i sati teretane kao i posebna ishrana

Izabel Gular je jedna od najtraženijih manekenki.
Instagram 

Izabel je rodom iz Brazila, ali ima i italijanske krvi, a njena karijera krenula je sasvim slučajno. Zapazio ju je modni skaut kada je otišla u prodavnicu sa svojom majkom i odatle je sve počelo.

Izabel Gular i dalje radi aktivno kao manekenka.
Instagram 

Zbog vitke građe koju je dugovala dugogodišnjem bavljenju gimnastikom ponude su se samo ređale, a danas gotovo da nema časopisa na čijoj naslovnici nije bila i revije velikih brendova na kojoj nije radila, a danas može da se pohvali pozamašnim bankovnim računom.

2006. postala je zvanično deo "Viktorijin anđeo", a jedna je od retkih čije su fotografije krasile kataloge pomenutog brenda čak i kada ona više nije bila deo njihovog tima.

Izabel Gular je bila Viktorijin anđeo.
Shutterstock 

Takođe, manekenka uživa i u skladnoj vezi sa nemačkim golmanom, a iako se već duže vreme postavlja pitanje kada će konačno doći do svadbe, čini se da se par ne osvrće već uživaju u zajedničkom vremenu i neretko i treniraju zajedno.

Izabel Gular spada u žene sa savršenim telom.
Shutterstock 

Međutim, iako važi za jednu od najlepših, jedan deo tela joj nikako "ne praštaju". Naime, iako Izabel vitkom linijom ostavlja bez daha, za nju često kažu da je manekenka sa "najružnijim stopalima".

izabel gular navodno ima ružna stopala.
AGSP / Backgrid USA / Profimedia 

Prozivaju je da su velika i nezgrapna, ali i da su čudnog oblika.

A često joj zameraju i "prst koji beži" iz obuće.

Veoma često je zbog toga na meti negativnih komentara, ali nama deluje više da po svaku cenu žele da joj nađu manu, a da li je zaista tako procenite i sami.

DESI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Slavna manekenka slikala se s Novakom

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!