Slavni zavodnik Lijam Hemsvort uslikan je nedavno za slavnim bratom dok su se zabavljali sa Metom Dejmonom i njegovom porodicom. Sa njim je bila i devojka Gabrijela Bruks, čime je još jednom potvrđeno da, ako je i postojala kriza u njihovoj vezi, toga više nema, jer se glumac i mlada manekenka praktično ne odvajaju.

Lijam Hemsvort i Gabrijela Bruks i dalje su zajedno.
ThePhotOne / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Doduše, pre nekoliko meseci pisalo se da su on i Gabrijela raskinuli nakon tri godine veze jer on nije želeo da je oženi, niti da se skrasi, te da mu je glavni fokus samo posao, što je njoj teško palo. Ako se uzme u obzir da su tokom i nakon pandemije bili nerazdvojni, te da je mislila da im je to učvrstilo vezu, spoznaja da Lijan ne planira sa njom ništa ozbiljno, čak i nakon toliko godina navodno joj je slomila srce.

Navodno je postajala kriza u vezi Lijama i Gabriele.
Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

No, da mu je sve oprostila bilo je vidljivo nedavno kada su se zajedno pojavili na premijeri filma "Poker Face" u Sidneju. Par je blistao i osmehivao se pred okupljenim novinarima i fotografima, te se čini da je između njih sve u najboljem redu. Međutim, malo nakon što su se na mrežama pojavile njegove fotografije sa manekenkom, komentari nisu izostali.

"Devojke, imajte malo više samopoštovanja", "Ova mu prešla preko svega", "Lep par, ali ona mi ne deluju srećno", samo je delič koji se mogao pročitati. Glavni razlog za ovakvo mišljenje bilo je to što su mnogi smatrali da još uvek nije preboleo Majli jer je Gabrijela bukvalno njena kopija. Frustracije zbog svega što je trpeo sa Sajrusovom i sve ono što mu slavna pevačica nije dozvoljavala, navodno je "naplaćivao" novoj devojci.

Lijam je sve sa Majli naplatio novoj devojci.
Instagram 

"Našao kulturniju kopiju Majli Sajrus i onda se iživljavao", "Žao mi je ove devojke, čini mi se da je kolateralna šteta", "Lijam mora da odraste", "Umislio da je veliki frajer i da će večito nalaziti neke jadnice kojima će moći da radi šta hoće"... pisali su ljudi ranije. 

Za novu devojku Lijama Hemsvorta pričaju da je kopija Majli.
Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Podsetimo, nije tajna da je Hemsvort oduvek važio za najboljeg frajera. Smiren, odmeren, elegantnan... bio je predmet želja mnogih, te je svojevremeno bilo pravo iznenađenje kada se smuvao, a potom i oženio Majli Sajrus. Pričalo se da ga je pevačica "blamirala", te da ga je sramota njenog ponšanja ali i izgleda.

Lijama je Majli često "blamirala".
Instagram 

Majli je često u javnosti imala "ispade" koji su Lijamu jako smetali (setimo se njenog tverkovanja na crvenom tepihu, kada se sklonio do nje", da bi na kraju ipak raskinuli.

Lijamu je raskid teško pao, a malo nakon svega je upoznao i Gabrijelu. Iako se manekenka baš zaljubila, godinama nije želeo da se s njom pojavljuje u javnosti, niti da komentariše ljubavni život, te ne čudi što su mnogi smatrali da i dalje pati za Majli. Mlada manekenka činila je sve samo da bi ostala sa njim, zbog čega su fanovi osuli drvlje i kamenje i na glumca jer su smatrali da se "iživljava nad devojkama". No, čini se da se trud isplatio, a par zaista deluje srećnije nego ikada do sada.

Bonus video:

Majli Sajrus koncert Kosovo YouTube/Miley Cyrus Nation

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!