Nakon što je mesecima "isprobavala" novo ime svog sina, Kajli Džener odlučila je i da ga zanonski promeni. Podsetimo, ona je sa Travisom Skotom u februaru prošle godine dobila drugo dete kojem su dali ime Vulf (Vuk). Tačnije, njegovo puno ime bilo je Vulf Žak Berman Vebster II. 

Međutim, nešto kasnije i sama je otkrila da joj to ime jednostavno ne "leži", odnosno, da mu ne pristaje. Kajli je navodno isprobavala različita imena, a neko vreme ga jednostavno nisu oslovljavali po imenu, što je fanove šokiralo, da bi mesecima kasnije otkrila za koje ime su se konačno odlučili.

Kajli Džener promenila je ime svom sinu.
Instagram 

U pitanju je Aire Webster, što se izgovara kao Er (Vazduh), a ovaj izbor mnogi su okarakterisali kao bizaran. Ipak, činjenica je da savršeno ide uz Stormi (Oluja) kako joj se zove ćerka. 

Kajli je novo ime sina otkrila za njegov prvi rođendan, 2. februara ove godine, međutim, zakonski ga je promenila tek pre nekoliko dana. 

Zašto je Kajli uopšte i dala ime Vuk svom sinu?

Pravo ime Travisa Skota je Žak Berman Vebster II, što je prvobitno bilo i ime malog dečaka. Tokom epizode ​​"Kardašijanovih" koja je emitovana u septembru prošle godine, najmlađa sestra Kardašijan-Džener je ispričala kako su smislili ime Vuk.

Kajli je rekla da njenom sinu nije pristajalo ime Vuk.
Instagram 

- Nismo smislili ime, mislili smo da će nam doći kada smo ga videli, a nije - rekla je Džener, pa je dodala:

- 24 sata nakon rođenja smo morali da potpišemo izvod iz matične knjige rođenih, inače bi ga samo registrovali bez imena i on ne bi dobio broj socijalnog osiguranja... Tako da sam osetila pritisak da izaberem ime, a onda je Kloi rekla, a šta misliš da bude "Vuk"?

Kajli je otkrila da joj se sviđa VV, pa su samo dodali Volf Vebster. Odmah nakon što sam potpisala izvod iz matične knjige rođenih, pomislila sam:

- Šta sam upravo uradila?

Nakon svega Kajli je objasnila da Eru jednostavno nije pristajalo Vulf i tada su došli na ideju da mu smisle novo, originalno ime.

Bonus video:

Kako prekriti podočnjake rumenilom TikTok/@avonnasunshine

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!