Održano ročište na sudu između slavnog glumca Joana Grifida i njegove bivše supruge Alis Evans, kao i ćerke Bele, nažalost, nije se završilo u korist tinejdžerke. 

Podsetimo, nakon što je navodno pretrpela nasilje u domu svog oca i njegove nekadašnje ljubavnice, a sadašnje devojke, Bela je tražila zabranu prilaska kako za Joana, tako i za njegovu partnerku Bjanku Volas. 

Ćerka Joana Grifida tražila je zabranu prilaska.
printscreen/instagram 

Malo nakon što su ove vesti završile u medijima, Joan je uslikan u javnosti sa devojkom, sa najširim osmehom na licu, kao da se ništa ne dešava, što su mnogi osudili. A nakon kritika javnosti, glumac se obrušio na bivšu i optužio je da je "ucenila njihovu ćerku" da bi namerno govorila loše o njemu. 

Ćerka Alis Evans bila je potištena na sudu.
Snorlax / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Ipak, da njegova priča nema smisla pokazale su i fotografije nastale malo nakon suđenja, na kojima je 12-godišnjakinja u suzama dok je teše majka i njena mlađa sestra Elsi (9).

Devojčica se skrivala ispod kapuljače i tamnih naočara, i izgledala je veoma neraspoloženo, nakon što je njen zahtev odbijen, što znači da će i dalje morati da ide u očev dom onako kako je to propisao centar za socijalni rad i sam sud.

Alis Evans pokušala je da uteši ćerku.
Snorlax / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Alis je na sve načine pokušavala da je uteši, međutim, činilo se da to nije urodilo plodom. Podsetimo, Bela je tvrdila da ju je Bjanka "udarila vratima u glavu" nakon eksplozivne svađe u domu glumca, prema sudskim dokumentima do kojih je došao Daily Mail. 

Svađa se odigrala 26. maja, i to je bio prvi put da je Ela srela očevu novu devojku. Ona je navodno bila uznemirena što je videla Bjanku u njegovom domu tokom "prekonoćne posete" i bila je ljuta jer mu je "u prošlosti rekla da ne želi da upozna njegovu ljubavnicu". 

ela grifid opisala je šta se desilo u očevom domu.
Instagram 

Tinejdžerka je bila toliko uznemirena onim što je videla u njegovom krevetu, da ja po postelji "prosula mleko i gađala ga sirovom ovsenom kašom", što je navelo par da je natove "manipulatorom", "uvredljivom" i "narcisoidnom".

Kada je Ela pokušala da ode, stvari su navodno postale fizičke između nje i Volasove, koja je pokušala da je blokira tako što joj je "podigla ruke".

Ela Grifid kaže da su je vređali i otac i njegova ljubavnica
Instagram 

"Mogla sam da je zaobiđem i otvorila sam vrata", rekla je Ela u dokumentaciji. "Taman kad sam stigla do pola vrata, dok sam još bila u okviru vrata, tužena ih je zalupila, što je dovelo do udarca u glavu, kao i po ruci. Moja ruka je dobila modrice, a na glavi sam imala malu čvorugu". 

Daily Mail je objavio da je dokumentacija takođe uključivala fotografije modrica na Elinoj ruci i šaci, za koje ona tvrdi da su rezultat navodne svađe. Ela i njena mlađa sestra su potom navodno pobegle u prizmlje, a onda i na ulicu pre nego što je njihov otac uspeo da ih sustigne.

Joan Grifid brani devojku i krivi bivšu.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Porodični prijatelj je navodno potom odvezao devojke do kuće Alis Evans. Sledećeg dana glumica je navodno videla modrice na svojoj ćerki i odlučili su da prijave incident policiji.

Ela je navodno zatražila zabranu prilaska Volasovoj na pet godina, tvrdeći da se "plaši" za svoju "ličnu bezbednost".

Ročište za slučaj protiv Grifida bilo je zakazano za 22. jun, ali je pomereno za 13. jul kao deo šireg slučaja o pritvoru, navodi Daily Mail. 

Alis Evans je na strani svojih ćerki.
Instagram 

Podsetimo, Joan Grifid razveo se od Alis Evans nakon 14 godina braka, a odmah potom saznalo se i da je glumac bio neveran, o čemu je ostavljena glumica javno govorila. 

Saznalo se i da joj je suprug branio da radi, da bi je nakon svega naterao da se sa decom iseli iz porodičnog doma, tvrdeći da nema novca da ih finansira, zbog čega su Alis i devojčice bukvalno ostale na ulici. Joan se pravdao da ne zarađuje kao ranije, te da ga izdržava sadašnja devojka, a da li će zaraćeni supružnici ipak uspeti da nađu zajednički jezik ili ne, ostaje da vidimo.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!