Samo dan nakon što se saznalo da je nedavno 13-godišnja ćerka Ela podnela zahtev za zabranu prilaska ne samo slavnom ocu Joanu Grifidu, već i njegovoj 20 godina mlađoj devojci Bjanki Volas, glumac je uslikan u javnosti sa najširim osmehom na licu.

Par su uslikali paparaci dok su šetali ruku pod ruku i smejali se kao da nijedan problem u životu nemaju. Oni su izveli svog psa, i uživali u lepom danu, a od trenutka kada su se fotografije našle na mrežama, mnogi su osudili ponašanje glumca i optužili ga da je loš otac.

Joan Grifid je uhvaćen tokom šetnje sa devojkom.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Za to vreme, njegova supruga uslikana je tokom selidbe s obzirom da je uspeo da izdejstvuje da je sud bukvalno istera iz kuće i ostavi na ulici. Joan je smatrao da njegova bivša supruga besplatno živi u luksuznoj kući otkako su se rastali 2021. godine jer on izdvaja 6.570 dolara mesečno na troškove hipoteke, osiguranja i poreza na imovinu zbog čega je uspeo da izdejstvuje prodaju i ostavi porodicu praktično na ulici.

Joan Grifid uživa sa bivšom ljubavnicom.
printscreen/instagram 

Glumac se inače žalio i ranije da ne zarađuje dobro, te da je tokom prošle godine imao samo jedan glumački angažman, te da je toliko siromašan da se oslanja na "milostinju" svoje sadašnje devojke zbog koje je napustio Alis.

"Živim u iznajmljenom stanu sa svojom devojkom, koji mesečno plaćam 3.400 dolara. Moja devojka plaća većinu naših životnih troškova, kao i celu stanarinu, i to još od septembra, jer sam ja u nezavidnoj financijskoj situaciji", otkrio je Grifid.

Glumac, kako se čini, ne samo da nema problem sa tim što ga izdržava devojka (što nije ništa pogrešno, ukoliko je njima tako okej), ali i da ima još manji problem sa tim što ga rođena ćerka tuži. 

Podsetimo, sve se odigralo pre samo nekoliko dana, kada su Ela i njena mlađa sestra Elsi (9) bile u poseti ocu u njegovom domu koji deli sa svojom nekadašnjom ljubavnicom, a sadašnjom devojkom Bjankom.

Ela Grifid tražila je zabranu prilaska ocu.
Instagram 

Iako nije tačno poznato šta se izdešavalo, procurili su spisi po kojima je tinejdžerka tražila zabranu prilaska i za Joana i za Bjanku, a ročišta za oba predmeta su zakazana za 22. i 23. jun. Ellini podnesci su najnoviji u nizu dramatičnih okolnosti koje su mučile ovu porodicu poslednjih godina.

Joan Grifid je mučio ćerke.
Instagram 

Sve je počelo kada je Alis izašla u javnost i otkrila da je suprug vara mesecima.

"Tužne vesti. Moj voljeni suprug, moja srodna duša već 20 godina, Joan Grufud, objavio je da od sledeće nedelje napušta svoju porodicu. Ćerke i ja smo jako zbunjene i tužne. Nije nam rekao nikakav razlog osim da me više ne voli. Jako mi je žao",napisala je Alis. Kasnije je tu objavu obrisala, ali prekasno, jer je već obišla internet. A onda se Alis ponovo oglasila na Tviteru:

"Zdravo. Nisam ja obrisala objavu sa svog Tvitera. To je on uradio. I dođavola, kada me neko mentalno muči i ućutkuje, onda ću, dođavola, prostreti sav prljav veš u javnost", napisala je glumica.

Alis Evans otkrila je na Tviteru da je muž vara.
Keith Mayhew / Newscom / Profimedia 

"Ispostavilo se, nakon što mi je muž dve godine pričao da sam loša osoba i da sam previše dosadna, zbog čega više ne želi odnose sa mnom, on jednostavno ima ljubavnicu. Tri godine se vukao sa njom iza leđa meni i deci. Srećno, Bjanka", pisala je glumica na Tviteru. A glumica o kojoj piše je Bjanka Valas, 21 godinu mlađa od Joana.

Sve se to dogodilo nakon što je Joan i zvanično na Instagramu objavio da je u vezi sa njom. Nakon toga, usledila je drama i iznošenje "prljavog veša". Iako je Alis u nekim trenucima reagovala ishitreno i čak i pretila ljubavnici bivšeg muža, sa druge strane, saznalo se i kakav je Joan van kamera i svetla reflektora.

Alis Evans otkrila je istinu o bivšem suprugu.
pritnscreen/ instagram 

Tako je, primera radi, Alis branio da radi rečima da "ona treba da se fokusira na porodicu, a da će on da doprinosi".

"Nisam ja napravila taj izbor", rekla je i dodala, "pristala sam da se povučem jer je u tom trenutku on zarađivao više novca".

"Bilo mi je teško jer sam osećala kao da ne doprinosim porodici, a on je inspistirao da ne moram da radim", objasnila je glumica. Međutim, nakon razvoda došla je situaciju da je sama, bez posla, bez uloga i da sad još mora da se seli iz kuće koju je njen suprug bez njenog znanja stavio na prodaju.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!