Sud je odbacio krivičnu prijavu protiv Severine koju je u avgustu prošle godine podnela njena sestra Marijana Popović.

Severina je od Opštinskog javnog tužilaštva u Splitu dobila obaveštenje da je 5. juna 2023. godine odbačena krivična prijava protiv nje koju je podnela njena sestra.

Kako se navodi u saopštenju Severininog advokata Jasminke Biloš, krivična prijava protiv Severine Vučković zbog telesne povrede odbačena je "jer nakon završetka istrage nije utvrđena osnovana sumnja da je Severina Vučković počinila prijavljeno krivično delo".

Podsećamo, u avgustu prošle godine zagrebačka policija je ispitivala Severinu nakon što ju je sestra Marijana prijavila da ju je napala pred njihovom majkom u majčinom domu u Splitu.

Marijana je tada tvrdila da joj je Severina nanela povrede, dok je Severina pokazala i sopstvene povrede koje, kako je tvrdila, nanela sestra.

Tada se oglasila i njihova majka Ana, koja je izjavila da se Marijana sama povrijedila i da ovo nije prvi put da prijavljuje svoju sestru.

"Marijana je iznenada došla, sama se bacala, ovo nije prvi put da prijavljuje sestru", izjavila je gospođa Ana za Jutarnji list.

Do tada je u javnosti bilo poznato da je Severina sa starijom sestrom Marijanom Vučković-Popović, koja je novinarka i živi u Beogradu, do malo pre sukoba bila u odličnim odnosima, dok s drugom starijom sestrom Zdenkom, koja živi u Turnju kod Zadra, već dugo ne razgovara.

Naime, Zdenka se svoje slavne sestre odrekla nakon što se ona udala za Srbina, sportskog menadžera Igora Kojića, od kog se prošle godine razvela nakon šest godina braka.

Severina sa sestrom Zdenkom.
youtube printscreen 

"Ne podržavamo sve ovo, Srbi su nad nama vodili oružani rat, ugnjetavali nas 50 godina, a sada vode psihološki.

Moja sestra vaspitana je u hrvatskoj i moralnoj, rimokatoličkoj porodici, od oca Hrvata i majke Hrvatice, ali je njen život preuzela menadžerska mašinerija. Ona ima planetarnu slavu, ali sigurno ima tužan život. Molim za njeno zdravlje i sreću", rekla je ranije Zdenka za Slobodnu Dalmaciju.

“Nisam bila na njenom koncertu u Splitu, a ni u Beogradu! Niti ću ikada otići u Beograd”, rekla je Zdenka, a njen muž je dodao:

"Njih dvije se nikad neće pomiriti! Vi Srbi ne zovite nas više".

Severina sa bivšim mužem Igorom Kojićem
Instagram 

Jednom prilikom je napisala i da joj duša jeca i plače. "Lepo nam je pokojna nana govorila:‘Ne veruj Srbima ni kad ti slatke darove nose’ ", istakla je 2015. Navodno je Zdenka u boljim odnosima s Marijanom nego sa Severinom, ali o tome ne želi da priča javno.

S druge strane, pevačica ne skriva veliku bliskost s rođakom Miom Popović koja je ćerka njene sestre Marijane.

Pevačica je pokušala da se pomiri sa Zdenkom i pozvala ju na venčanje s Igorom 2015. godine, ali ona nije želela da upriliči sestrin najvažniji dan, koji je ona dokumentovala eksluzivnim snimcima sa svadbe u spotu za pesmu "Kuma".

“Nismo bili na Severininom venčanju u Beogradu, kao ni na onom u Istri”, rekla je tada Zdenka i dodala da “sestra sestru ne prepoznaje”.

Kako se pisalo sestre su se posvađale oko zemljišta u Vukovarskoj ulici u Splitu, na kojem je izgrađen put za šoping-centar. Zdenka je tvrdila da je to zemljište vlasništvo porodice Vučković i očekivala je da se i Severina uključi u sudsku borbu oko toga, ali je pevačica sestrama rekla da je to ne zanima.

Inače, Severina i njene sestre su rano izgubile oca Severa Vučkovića, a njihova majka Ana je jednom rekla da je upravo pevačica nasledila njegov karakter i izgled. Pevačica je neretko spominjala mamu i posvećivala joj objave na Instagramu, a dok je njena sestra javno iznosila prljav veš u javnost, Severina, sa druge strane, nikada javno nije želela da komentariše odnos sa sestrom Zdenkom.

Instagram Severina sa majkom

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!