Bivša supruga Bena Afleka, glumica Dženifer Garner odlučila je da decu odvede u Diznilend, a sa njima je krenula i ćerka Dženifer Lopez Eme Maribel, što je mnoge iznenadilo. Devojčica koja se pre nekoliko meseci izjasnila kao nebinarna do sada se nije mogla videti sa Garner, makar ne javno, ali se čini da su se u zabavnom parku provodili više nego sjajno. 

Ćerka Dženifer Lopez se sjajno zabavljala u Diznilendu.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Eme nije skidala osmeh sa lica, što nije bio slučaj kada je ranije tog jutra uslikana sa majkom. Zapravo, ćerka pevačice retko kada je sa Lopez nasmejana. Paparaci ih najčešće slikaju kada su u šopingu, a Eme obavezno nosi slušalice i kao da želi što pre da se vrati kući. 

Eme nije bila raspoložena kada je uslikana sa majkom.
Vasquez/ BUZZIPPER / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Potpuno je druga priča kada je sa Benom, a sada i sa Garner. Eme se smejala, družila sa svom decom, a pogotovo sa Serafinom, sa kojom je nerazdvojna, i nisu joj smetali ni pažnja ljudi oko njih, ni paparaci, što je pomalo neobično ako se uzme u obzir nedavna izjava pevačice.

Ona je pričala o Benu i odnosu sa decom i priznala da oni ponekad ne žele da provode vreme s njima. "Moja deca u Benu imaju novog saveznika, nekog ko ih voli i brine za njih, ali to ponekad ima drugačiju perspektivu. Pomaže mi da vidim neke stvari koje sama ne bih primetila jer sam jako emotivno vezana za njih", rekla je za Vogue.

Eme nije uživala što se njena majka ponovo udaje.
LaStarPixMEDIA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ispričala je i kako jednom prilikom nisu dozvolili da ona ili Ben idu s njima na trg jer im smeta pažnja koju slavni par neprestano privlači.

"Rekli su mi: ’Znaš kako je kad ti ideš, mama’. Povredilo me to, ali razumem. Oni žele da provode vreme sa svojim prijateljima bez da ih gledaju, prate i fotografišu. To je tako. Niko se ne žali, ali to je tako", ispričala je Dženifer. Otkrila je i da je njenoj deci bilo teško da se priviknu se na njen novi brak.

Blizanci Dženifer lopez nisu oduševljeni majčinim ponašanjem.
SPOT-stoianov / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Tranzicija je proces koji treba provesti s puno brige. Imaju puno osećaja. Tinejdžeri su. Ipak, zasad ide dobro", rekla je tada. Međutim, sada se čini da su se otvorila ova pitanja. Jer, i Garner je glumica, i prate je paparaci, ali kada su deca sa njom, čini se da im ta pažnja ne smeta. 

Zbog svega su mnogi komentarisali da bi "Lopez trebalo da hvata beleške o majčinstvu", te da "decu ne moraš da vodiš samo u kupovinu, već i na zabavna mesta". "Možda bi se onda smejali", glasi jedan od mnogobrojnih komentara.

Većina je udarila na majčinstvo Lopezove i tako što su isticali da joj je Ben sada prioritet, te da bi "deci možda i bilo drago kada bi se ponašala i izgledala pristojno".

Dženifer lopez je došla u kratkoj majici na priredbu.
Stoianov-spot / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ovo se odnosilo na priredbu u školi blizanaca na kojoj se latino diva pojavila u prekratkom topu, golog stomaka što su mnogi okarakterisali kao nepristojno. 

"Bitnije joj je da bude riba, nego majka", okomili su se na nju i pisali nakon što su fotografije procurile na mreže. Sa druge strane, kada je reč o Afleku, tu je glumac pobrao sve pohvale s obzirom da je od samog početka jasno da Eme veoma prija njegova energija i to što se stalno izmotava i šali, te rade stvari koje nju čine srećnom.

Ben je podrška Eme.
LaStarPixMEDIA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Bonus video:

DŽENIFER LOPEZ U SUZAMA ZBOG BAJDENOVE POBEDE! Pevačica snimila video u kome JEDVA GOVORI, a evo šta je sve poručila! VIDEO Instagram

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!