Ana Ivanović nedavno je na svet donela i treće dete, a sada su je paparaci prvi put uslikali u šetnji sa sinovima. Ponosna majka bebi se sve vreme osmehivala gurajući kolica, u beloj košulji i sa kačketom, a pogled je skrivala crnim naočarima za sunce.

"Zdravo svete! Naša srca su puna ljubavi",stoji u opisu crno-belog snimka kojim ne Ana Ivanović raznežila svoje pratioce. Na snimku se vide najpre Bastijanove i Anine šake kako se preprliću, a potom i ruke njihovih sinova Luke i Leona, sve dok na kraju u kadru ne ostane samo mala šake novorođene bebe.

Ana Ivanović sa majkom Draganom.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Inače, vesti da će ponovo postati roditelji Bastijan i Ana krili su gotovo do samog kraja, i otkrili ih tek nedavno, na Instagramu, a kako su priznali, i navijali su za dečaka.

Ana i Bastijan imaju tri dečaka.
Instagram 

Podsetimo, srećan sportski par sada ima trojicu dečaka. Dvojica starijih se zovu Luka i Leon, dok ime trećeg deteta još nisu otkrili javnosti.

Anina mama je odmah nakon porođaja došla da poseti ćerku i vidi novo unuče, a trenutno uživaju na Majorci gde su pod budnim okom paparaca.