Ana Ivanović nedavno je postala mama po treći put, a šuškanja da čeka sina pokazala su se istinitim. Njihov dom bogatiji je za još jednog dečaka, a ponosni roditelji sada su prvi put podelili njegovu fotografiju.

"Zdravo svete! Naša srca su puna ljubavi", stoji u opisu crno-belog snimka na kojima se smenjuju najpre Bastijanove i Anine šake, a potom i ruke njihovih sinova Luke i Leona, sve dok na kraju u kadru ne ostane samo mala šake novorođene bebe.

Čestitke su se odmah zaređale jedna za drugom, a pratioci slavne teniserke nisu krili oduševljenje zbog prinove. 

Inače, vesti da će ponovo postati roditelji Bastijan i Ana krili su gotovo do samog kraja, i otkrili ih tek nedavno, na Instagramu, a kako su priznali, i navijali su za dečaka.

Podsetimo, par već ima dvojicu sinova - Leona i Luku, a naša teniserka nedavno je u svom intervju govorila o njima.

- Naša deca uopšte ne znaju ko smo mi u smislu naše karijere. Čak i kada nas ljudi zaustave da se slikamo mnogo je zanimljivo, jer njima to uopšte nije jasno. Oni misle da su to neki naši prijatelji. Jednom se desilo da su Bastijana zaustavili par puta, a stariji sin me je pitao "mama, zašto se oni toliko slikaju sa tatom", ja sam ga pitala šta on misli, a on mi je odgovorio da misli da to nije lepo. Tako da ne želimo da ih opterećujemo, želimo da oni imaju svoj put. Njih dvojica su totalno različiti, ali su i dosta bliski što je jako važno - rekla je Ana Ivanović.

Ana ivanović i Bastijan već imaju dvojicu sinova.
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Ana često objavljuje fotografije na kojima se vidi koliko uživa sa svojom porodicom. Koliko su srećni govore i njihove zajedničke fotografije, a naročito posvete za rođendan ili godišnjicu braka.

Bonus video:

"PRIRODNO, EFIKASNO, ODGOVORNO" Ana Ivanović i dm predstavili njenu kozmetičku liniju! Otkrila i kako je koristi njen muž Bastijan Kurir TV

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!