Ana Ivanović porodila se po treći put pre 9 dana, a njena porodica postala je bogatija za još jednog dečaka za kojeg ni ona ni Bastijan još uvek nisu otkrili ime. Slavna teniserka malo potom je podelila i emotivni snimak sa bebom, a sada je iznenadila pratioce i pokazala kako izgleda nakon trećeg porođaja. 

U širokoj haljini sa karnerima, Ana je pozirala sa širokim osmehom na licu. Crno-bela fotografija je za kratko vreme skupila veliki broj lajkova, a pratioci su joj oduševljeno poručivali da blista, i da nikad nije bila lepša. "Pure happiness" ("Čista sreća"), napisala je teniserka u opisu, što se i videlo na njenom licu.

Mnogi su pisali da Ana izgleda kao devojčica, što nije ništa čudno ako se uzm u obzir da je i tokom trudnoće bila veoma aktivna, baš kao i pre. Oduvek je bila neko ko vodi računa o svojoj liniji, i kondiciji, što je i preporučivala svojim fanovima. 

Na svom Instagramu od samog početka je delila savete o  balansiranoj ishrani i vežbanju, te je jasno na njenom ličnom primeru koliko je zdrav život bitan. Ipak, da je nešto i do genetike jasno je bilo kada je podelila fotografiju sa mamom koja izgleda fantastično, te je jasno od koga je Ana nasledila lepotu.

Bonus video:

"PRIRODNO, EFIKASNO, ODGOVORNO" Ana Ivanović i dm predstavili njenu kozmetičku liniju! Otkrila i kako je koristi njen muž Bastijan Kurir TV

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!