Kanski festival sinoć je definitivno ostao u znaku bivše prve dame Francuske i manekenke Karle Bruni kojia je iznenadila sve svojim dolaskom. Čuvena lepotiva pojavila se u kratkoj srebrnoj haljini sa plaštom koja je u prvi pla istakla njenu vitku liniju, i duge noge koje su joj nekada donele svetsku slavu. 

Gotovo da nema osobe koja nije gledala u nju, jer je sa 55 zaista izgledala poput boginje, a za razliku od prošle godine i njenih izdanja sa crvenih tepiha, njen izgled sada je daleko prirodniji, te više ne preteruje sa filerima kao do nedavno. 

Inače, nekadašnja manekenka dugo se nije mogla videti u javnosti, a poslednjih godina živi povučen život sa svojim suprugom Sarkozijem. 

Fokusirana je na svoju muziku i privatni biznis sa vinom koji je pokrenula sa svojim mužem, ali se danas bavi i muzikom, te redovno izbacuje nove singlove i albume. 

Zato i ne čudi što svako nejno pojavljivanje izaziva ogromnu pažnju javnosti. No, nažalost, do skoro je naslovnice punila pričama o neuspelim operacijama i filerima kojima je gotovo uništila lepotu. Srećom, čini se da je "lekciju" konačno naučila. 

Karla Bruni više ne preteruje sa filerima kao nekad.
Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Inače, lepa Karla oduvek je bila interesantna javnosti zbog neobične prošlosti koja je nalik na film. Mnogi su često govorili svih ovih godina da "nije čudno što je toliko bila divlja u mladosti, ako se uzme u obzir da je i njena majka imala sličan karakter".

Naime, Karla je jednom prilikom otkrila detalj svoje prošlosti i u intervjuu za Vanity Fair 2008. godine ispričala da ju je majka dobila kao plod vanbračne afere.

Ona je 1996, kada je imala gotovo 29 godina saznala da njen otac nije njen pravi tata. Alberto koji je sa njenom majkom bio u braku od 1959. pa do svoje smrti, na samrtničkoj postelji je ćerki otkrio istinu.

Karla Bruni otkrila je slučajno ko joj je otac.
Giacomo Frullani / AFP / Profimedia 

Karli je tada otkrio da je ona plod ljubavi njene majke i brazilskog magnata Maricija Remerta. Maricio je u to vreme imao 19 godina, i svirao gitaru, a Marisa, njena majka imala je 36. Upoznali su se dok su svirali zajedno u kvintetu i njihova romansa je trajala šest godina.

Alberto ju je molio da ne kaže svojoj majci da joj je rekao istnu, ali ona to nije mogla da krije i suočila se s njom zbog godina laži.

Karla Bruni nekada je bila vrhunska lepotica.
Anthea Simms / Camerapress / Profimedia 

Ipak, mnogi su je nakon tog priznanja dodatno osudili zbog afere koju je kasnije imala sa Rafaelom Entovenom. "Znala si koliki je to bol nanelo tebi, a ipak si to uradila", pisali su joj tada ljudi na mrežama.

Naime, ona se u prošlosti našla u centru skandala zbog toga što je nakon veze sa Žan-Polom Etovenom, koji je bio ugledni novinar, uplovila u odnos sa njegovim sinom sa kojim je ostala devet godina. I ne samo to, već mu je rodila i dete.

Zbog svega što se desilo i što je preživela, Karla godinama išla na terapije, a 2008. je njen biološki otac Remet prekinuo 40 godina tišine i potvrdio očinstvo. On živi u Sao Paulu te je s ćerkom danas u redovnom kontaktu.

Inače, nakon kraha ljubavi sa Etovenovim sinom, povezivali su je sa brojnim moćnicima, izmeđuostalog i sa Donaldom Trampom što je manekenka odlučno demantovala. A onda je 2007. upoznala Sarkozija i iskrice su planule.

Karla Bruni zaljubljena je u Sarkozija.
Profimedia 

On se malo pre toga razveo od političarke sa kojom je dobio sina, a veza sa Bruni podigla je u javnosti ogromnu prašinu jer su mnogi smatrali da je ona nedostojna da bude prva dama Francuske.

Mnogi su smatrali da je Karla Bruni nedostojna da bude prva dama.
KHALED DESOUKI / AFP / Profimedia 

U isto vreme kada se njena ljubav sa Sarkozijem rasplamsala otpočela je i druga ljubav, prema botoksu i filerima. Smatralo se da joj intervencije nisu bile potrebne, a zbog svega su mnogi bili i mišljenja da se zato i udala za Sarkozija - kako bi joj pružio život na visokoj nozi i ispunjavao hirove.

Ipak, par se nije obazirao na kritike. Nije ih razdvojilo ni to kada je Nikolas osuđen na tri godine zatvora zbog korupcije i manipulisanja uticajem.

Par je i dalje zaljubljen kao prvog dana, a Sarkoziju ni najmanje ne smeta lice njegove drage koje kao da je "zaleđeno" u vremenu. Naprotiv. Čini se da ne može da se uzdrži od razmene nežnosti čak i kada zna da ga snimaju paparaci, čime je dokazao da je njegova ljubav jača od njene prema botoksu i filerima.

Karla Bruni i dalje je prelepa Sakorziju.
IMP FEATURES / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!