Umetnost i zabava odavno su najširi poligon na kom se dokazuje moć savremenih tehnologija - današnji filmovi prosto ne mogu da prođu bez neverovatnih specijalnih efekata u koje oči jedva poveruju. Međutim, malo koji od tih trendova napusti svet umetnosti da bi se naselio u svakodnevnom životu. Sa hologramom je drugačije.

Nedavna proslava četrdesetog rođendana Kim Kardašijan na privatnom ostrvu privukla je veliku pažnju javnosti, izazivajući najpre gomilu osuda zbog toga što rijaliti-zvezda sa svojom porodicom uživa u nedostižnim razmerama raskoši dok svet pati od pandemije. Kritike su bile toliko glasne da je poklon koji je dobila od supruga prošao skoro nezapaženo.

Kim je od Kanjea dobila - svog pokojnog oca Roberta Kardašijana, koji joj je izgovorio nekoliko toplih, dirljivih rečenica o tome koliko je voli. Naravno, reč je o hologramu, ali Kim tvrdi da su osećanja koja su je preplavila nešto sasvim realno i konkretno.

Evo kako je Robert došao na ćerkinu zabavu:

Kim je naknadno objavila još jedan tvit kako bi se detalji bolje videli:

Ovaj poklon svakako je iziskivao mnogo truda i sredstava, ali, ako se sagleda u svetlu nedavnih Kanjeovih mesijanskih izjava, reklo bi se da je čovek opsednut božanskim moćima, pa nije mogao da preskoči vaskrsavanje.