Poslednjih par dana, svet ne prestaje da bruji o novom "prijateljstvu" između sveže razvredenog Toma Brejdija i Kim Kardašijan. Navodno su postali veoma bliski nakon što je Kardašijanka odlučila da pazari novu vilu na Bahamima, u kvartu gde penzionisani fudbaler ima vikendicu. Da nisu sve prazne priče svedoči i to što su Tomovi predstavnici potvrdili da se njih dvoje poznaju, iako nisu želeli da komentarišu da li između njihovog klijenta i Kim postoji išta više od prijateljstva.

Kim kardašijan navodno se muva sa Tomom Brejdijem.
Cinzia Camela / IPA / Sipa Press / Profimedia 

Međutim, ljudima se nije dopala ni ideja da Brejdija veže čak i sam odrugarstvo za Kardašijanku. "Beži Tom, beži", "Mora da se kloni nje", "Spasi glavu i porodicu", "Odvratno", "Ova žena da se kloni više", "Mama Kris da "o' ladi" više sa turiranjem ove priče i naslovima", "Uništio je život Žizel, a sad će ga Kim dokrajčiti", "Sa kim Kim ima posla, taj više nema karijeru"... samo je delić koji se mogao pročitati, iako je bilo i onih koji su smatrali da bi Brejdi i Kardašijanka bili interesantan par.

Tom Brejdi i kim su samo prijatelji.
Rob Latour / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Inače, Kim je sama već neko vreme od kako je raskinula vezu sa Pitom Dejvidsonom. Sa druge strane, Brejdi je nedavno finalizirao razvod od bivše supruge i jedne od najlepših žena sveta Žizel Bundšen.

Tom Brejdi se razveo od Žizel.
Instagram 

Podsetimo, do nemira u njihovoj porodici došlo je nakon što je Brejdi odlučio da prekine "penziju" i vrati se aktivnom igranju američkog fudbala, iako je sa suprugom imao dogovor da se sada posveti porodici, što je do sada bila isključivo njena briga. Žizel je zbog Brejdija gotovo žrtvovala manekensku karijeru i život stavila na "hold", što joj, kako je ranije govorila, nije teško palo, sve dok njen suprug ponovo nije sebično svoje potrebe ispred i supruge, i dece.

Tom Brejdi prekinuo je penziju.
Shutterstock 

Da zlo bude još gore, Brejdi je ostao u fudbalu nepunu sezonu kada se konačno penzionisao po drugi put, zbog čega su ga mnogi pitali "da li je sve to što je uradio bilo vredno", pogotovo što njegova ekipa nije imala preterano dobre rezultate. 

Međutim, ovo nije prvi put da je Tom ispao nefer prema ženama. Tako je svoju bivšu devojku Bridžet Mojnahan ostavio trudnu upravo zbog Žizel. 

Tom Brejdi ostavio je trudnu bivšu devojku.
RICH SCHMITT / AFP / Profimedia 

Bridžet, koja je inače starija od Brejdija 6 godina, bila je prva devojka koju je predstavio javnosti. Raskinuli su u decembru 2006. nakon tri godine veze, a potom uplovio u romansu sa Žizel. Svet ih je tada jezivo osudio i optuživao da su bezosećajni, međutim, stvari su vremenom postale bolje kada su i Žizel i Tom istu pažnju poklanjali njegovom sinu Džonu Edvardu Mojnahanu kao sinu i ćerki koje su njih dvoje dobili u braku. Manekenka je kasnije, u memoarima "Lekcije: Moj put do smislenog života" opisala početak veze sa Brejdijem.

Žizel je pokušala da se "opere" od titule rasturačice veza.
Shutterstock 

"Dva meseca naše veze, Tom mi je rekao da je njegova bivša devojka trudna. Već sledećeg dana vesti su bile svuda i osetila sam da se moj svet okrenuo naglavačke", apisala je Žizel pokušavši da se odbrani od navoda da je ona bila "kamen razdora" u vezi Toma i njegove bivše. 

Bonus video:

Kim kardašijan Instagram/voguemagazine

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!