Pit Dejvidson nije dugo samovao nakon raskida sa Kim Kardašijan. Zapravo, za jako kratak period povezivan je, očekivano, sa brojnim lepoticama. Tako se šuškalo i da je čak uplovio u vezu sa jednom od najlepših manekenki današnjice - Emili Ratajkovski, međutim, čini se da ova kratkotrajna romansa nije opstala. 

Pit Dejvidson bio je sa Emili Ratajkovski.
Michael Simon / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Međutim, Pit je nakon toga viđen više puta sa mladom glumicom Čejs Sui Vonders, koja je najpoznatija po ulozi Rajli u seriji "Generation". Kako stvari stoje, čini se da se njihov odnos poprilično zahuhtava, a zaljubljeni "golupčići" retko se odvajaju.

Oni su sada viđeni i na mini odmoru na Havajima, a od momenta kada su se paparaco fotografije našle na mrežama, mnogima nije promaklo da na njegovom telu nešto nedostaje - tetovaže posvećene bivšoj devojci.

Podsetimo, Pit je na sebi imao nekoliko tetovaža koje je uradio tokom veze sa Kim Kardašijan, izmeđuostalog i "Moja devojka je advokat", kada je uspela da upiše pravnu školu. Takođe je i žigosao ime njenog brenda na ramenu.

Pit Dejvidson posvetio je tetovažu Kim.
Instagram 

Međutim, sve tetovaže koje je imao, a koje je posvetio bivšim ljubavima sada su gotovo nevidljive, odnosno, Pit je odavno krenuo na lasersko uklanjanje. 

Međutim, ovo nije prvi put da Pit uklanja tetovaže nakon propalih veza. Kada je bio veren sa Arijanom Grande, komičar je uradio najmanje 5 tetovaža koje su joj posvećene, a njemu je u jednom trenutku i njegov tatu artist rekao da "stane sa tetoviranjem dok Grande zapravo ne postane njegova žena". 

Nakon raskida, Dejvidson se bacio na uklanjanje tetovaža, pogotovo kada je ušao u vezu sa Kim. Tada nije želeo da ima išta na telu što ga vezuje za bivše. 

Nažalost, Pit u Holivudu važi za "dežurnu utehu slavnim ženama", s obzirom da je bio sa gotovo najlepšim ženama sveta nakon što su izašle iz teških i turbulentnih odnosa. 

Nikome nije bilo jasno kako je Pit Dejvdson smuvao Kim.
Profimedia 

Iako nikome nije bilo jasno zašto baš on od svih muškaraca u Holivudu, Dejvidson je jednom prilikom sam dao objašnjenje.

"Moj ljubavni jezik, kada sam u vezi, je da se prema osobi sa kojom sam ponašam kao prema princezi. Trudim se da dajem što više. Ako ste u vezi treba da se trudite da se ta osoba oseća što posebnije".

Pit Dejvdson obasipa ljubavlju sve devojke.
youtube printscreen 

Kako je za pomenuti magazin rekao, veze mu ne traju dugo jer "kad stavite toliko emocija ispred nekoga, to ga preplavi, a onda ljudi ne znaju kako da drže korak sa tim. Dakle, to za neke može biti odbojno". Tada je dodao i da je naučio lekciju, međutim, čini se da je ipak prenaglio i sa Kim, s obzirom da se pisalo da ju je zaprosio nakon samo par meseci veze. 

Bilo kako bilo, Dejvidson je sada u novoj vezi, a da li će odnos potrajati, ostaje da vidimo. Mada, mnogi su ubeđeni da će ga i Čejs uskoro "šutnuti", baš kako su to radile i druge devojke, onog trenutka kada je pokazao svoje emocije. A sa kojim je sve lepoticama bio, ukoliko ste propustili, pogledajte u galeriji u nastavku:

pritnscreen/instagram Sve devojke Pita Dejvidsona

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!