Nikolina Pišek danas važi za jednu od najlepših i najatraktivnijih žena na Balkanu. Zgodna voditeljka može se pohvaliti manekenskom linijom i nakon dvoje dece, a na izgledu joj često zavide i daleko mlađe. Međutim, činjenica je i da Nikolina nije oduvek izgledala ovako. 

Ona je u prošlosti povećala grudi i usne i operisala nos, a mrežama poslednjih dana kruže njene fotografije sa početka karijere. Ona doduše nikad nije ni krila da je svoj izgled ulepšala kod estetskog hirurga, o čemu je i govorila javno. 

Tako ju je operacija nosa svojevremeno skupo koštala, jer je zbog svega imala ozbiljne probleme. 

"Dogodio se nestručan zahvat koji je rezultirao višestrukim problemima estetskog i medicinskog karaktera. Sad mogu to da potvrdim, odstranjena mi je hrskavica i nestručno postavljen svod, uzrokovana teška devijacija i vrlo diskutabilan estetski rezultat", rekla je voditeljka tada, prenosi "Scena.story.hr".

"Želela bih da istaknem da nakon što je učinjena šteta, mnogo je teže vratiti se na polazišnu poziciju, a kamo li poboljšati sveukupnu sliku. Zato, ukoliko se planirate podvrgnuti nekom zahvatu, razmislite o opcijama, dobro se informišite i otvorite oči pre nego što krenete u akciju", apelovala je Nikolina na kraju, a koliko se promenila za sve ovo vreme pogledajte na fotografijama u nastavku:

 A kako Nikolina izgleda danas pogledajte u galeriji na kraju teksta.

Instagram Nikolina Pišek

Bonus video:

Nikolina Kovač u izazovnom izdanju Instagram

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!