Voditeljka Nikolina Pišek, pored skupocenog nakita, poseduje i aksesoar bez kod ne može da prođe nijedan njen outfit, a u pitanju je svakako papreno skupa torba.

Tako je voditeljka i supruga nedavno preminulog Vidoja Ristovića, u šoubiz svetu dobila status jedne od najstilizovanijih žena u regionu, te ne čudi činjenica da veliku ljubav gaji i prema aksesoarima, a posebno tašnama.

Tako ona može da se pohvali torbicama najluksuznijih modnih brendova. Malo ko nije čuo za francusku modnu kuću Hermes koja je do pre nekoliko godina imala listu čekanja za poznatu torbu Birkin. Iako ista lista više ne postoji, ovaj komad je i dalje jedan od najskupljih i najprestižnijih u modnom svetu.

Tako je Nikolina tokom godina u raznim prilikama uvek imala i modele tašni koje kod žena izazivaju divljenje.

Pišekova u svojoj kolekciji ima i "Hermes Constance" tašnu od krokodilske kože, čija je cena neverovatna - 43.000 dolara, a neki modeli se na sajtovima za prodaju luksuznih aksesoara mogu naći i za 100.000 dolara.

Luksuzne torbe Nikoline Pišek
screenshoot/instagram 

Pored modela "Constance", Nikolina poseduje i nekoliko modela "Hermes Kelly", čija se cena kreće oko 20.000 evra pa naviše, ali i čuvene "Birkinke", koja je odlična investicija s obzirom na to da joj vrednost s godinama raste.

Gde je Hermes, tu je i kultni Chanel, koji ima posebno mesto u kolekciji tašni Nikoline Pišek. Pored nekoliko modela ovog brenda, najradije nosi večni klasik model "2.55", čija se cena kreće oko 7.000 evra.

Nikolina je poznata kao žena koja itekako uživa u modi, prati aktuelne trendove i redovan je kupac luksuznih brendova, te ne čudi da izdvaja novac upravo u prave stvari.

Osim prema tašnama, Nikolina je velika zaljubljenica i u skupocene haljine. Tako je na nekoliko javnih dešavanja u prošlosti nosila revijske "Balmain" haljine, čije cene skaču i do 20.000 evra.

Instagram Nikolina Pišek