Dakota Džonson i njen bivši očuh Antonio Banderas oduvek su imali prilično blizak odnos. Slavni glumac ne samo da ju je odgajao kao svoju, s obzirom da je u njenom životu od njene 6. godine, već je bio i njen prvi režiser za film "Ludi u Alabami" u kojem je igrala zajedno sa Melani Grifit i njenom mlađom polusestrom Stelom Banderas.

Dakota Džonson bila je na "ratnoj nozi" sa očuhom Antonijem Banderasom.
Shutterstock 

Džonsonova je u više navrata priznala da je mnogo toga što zna o glumi, kulturi i životu naučila zahvaljujući svom očuhu na čemu je izuzetno zahvalna. Sa druge strane, Banderas Dakotu i dalje smatra svojom ćerkom iako odavno nije sa Melani, s obzirom na dvadeset godina koliko je trajao njegov brak sa njenom majkom.

Međutim, taj lepi odnos se brzo pokvario kada je Antonio Banderas 2015. napustio Melani Grifit zbog mnogo mlađe Nikol Kempel koja mu je i dan-danas devojka. U stvari, stvari su postale toliko loše da je Dakota Džonson navodno odbila da bude u istoj prostoriji sa Banderasom ili njegovom devojkom.

Antonio Banderas je ostavio Melani zbog mlađe devojke.
Instagram 

Dakota okrivila Antonija Banderasa za depresiju svoje majke

Melani je uvek bila "stena" na koju je Dakota mogla da se osloni u životu. Međutim, činjenica je da je čuvena glumica za sve to vreme vodila ozbiljne mentalne bitke sa problemima zavisnosti, kako od alkohola i narkotika, tako i od operacija kojima je uništila lik. Navodno, izgradnja stabilnog života sa Antoniom Banderasom tokom 20 godina nakon što su se prvi put sreli 1995. za "Two Much" i odmah venčali, mnogo joj je pomoglo da se "zadrži na zemlji", pogotovo što su zajedno odgajali troje dece.

Međutim, depresija Grifitove se pogoršala kada se sve to srušilo 2015. kada ju je Antonio ostavio. To ne samo da je pogoršalo njenu nesigurnost, već je i učinilo da se vrati u svoje stare navike zloupotrebe supstanci.

Melani Grifit se vratila zloupotrebi supstanci nakon što ju je Antonio ostavio.
Shutterstock 

A Dakota Džonson, koja je bila zauzeta snimanjem drugog filma u franšizi "Pedeset nijansi sive", to je loše prihvatila. Ona je navodno okrivila Banderasa za pogoršanje stanja njene majke kako je tada tvrdio insajder blizak porodici.

Melani Grifit vratila se alkoholu nakon razvoda.
Mr Plow / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Dakota je prekinula odnos sa njim nakon što je napustio njenu mamu i, uprkos nekolicini Antonijevih pokušaja da popravi mostove od tada, ona i dalje odbija da bude u istoj prostoriji kada su tu on ili njegova nova devojka", rekao je izvor i dodao:

"Veoma je tužno – on je podigao ovu devojku i ona misli da je on najodvratnija bezobzirna svinja ikada, što je za njega neverovatno srceparajuće". Međutim, insajder je priznao da je Antonio Banderas ostao nepokolebljiv u tome da popravi odnos sa pastorkom, što mu je, kako se čini sada, konačno uspelo.

Dakota džonson
Youtube 

Srećom, iako su stvari  u prošlosti izgledale prilično grube i nepopravljive, čini se da je Banderas nakon toga polako pridobijao ne samo Dakotu Džonson, već čak i Melani Grifit. Kao što je Banderas rekao u intervjuu za People 2019. godine: "Melani više nije moja žena, ali mislim da je moja najbolja prijateljica. Volim je i voleću je do dana smrti. Ona je moja porodica."

Iste godine Dakota Džonson je svom očuhu uručila nagradu za holivudskog glumca za njegov film "Bol i slava" uz dirljiv govor što je ganulo glumca. "Dala mi je nagradu i ujedno jedan od najlepših govora koje sam ikada dobio. Zahvalan sam što to misli o svom tati", rekao je otkrivši i sladak nadimak koji mu je dala. 

"Zvala me je "paponio". ja sam "papi" ("tata") i "Antonio", a to je zajedno "Paponio"". Kao rezultat toga, moglo bi se reći da iako je njihov odnos krenuo nizbrdo tokom prvih godina nakon razvoda, stvari u porodici Melani i Antonija sada idu prilično dobro.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!