Kralj Čarls III (74) će 6. maja doživeti najvažniji dan u svom životu - krunisanje, a do tada se analizira svaki njegov korak.

Pa je tako još jednom primećeno da kralj Čarls izuzetno ceni suprugu svog starijeg sina Vilijama. Poznato je da će krunisanju prisustvovati visoki politički zvaničnici, državnici iz celog sveta i članovi britanske kraljevske porodice, a sada tamošnji mediji javljaju da posebno mesto čuva članove porodice Kejt Midlton, princeze od Velsa.

Navodno je kralj Čarls III odlučio da na ceremoniju krunisanja pozove Majkla i Kerol Midlton, roditelje supruge njegovog sina, kao i njenog mlađeg brata Džejmsa i sestru Pipu.

Kejt Midlton i njena porodica dolaze na krunisanje kralja Čarlsa III.
Jeremy Selwyn/WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia 

– Oni su porodica naše buduće kraljice, pa je ispravno da i oni budu tamo –kaže Ričard Eden, koji se bavi komentarisanjem okolnosti u kraljevskoj porodici.

Da su u princ Čarls i Kejt Midlton, za razliku od Megan Markl, u dobrim odnosima bilo je već viđeno, barem po zvaničnim događajima, pa čak i kako krše protokol kako bi jedno drugom čestitali praznike zagrljajem.

Kejt Midlton doživela iznenađenje od kralja Čarlsa III.
i-Images / Eyevine / Profimedia 

Ovo neće biti prvi put porodica Kejt Midlton prisustvuje važnom kraljevskom događaju, već su ranije viđani u mnogim situacijama, između ostalog i na službi u Sandringemu, gde je kraljica Elizabeta decenijama okupljala porodicu za Božić, na venčanju princa Harija i Megan Markl, na proslavi kraljičinog Platinastog jubileja...

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!