Drami u britanskoj kraljevskoj porodici ne nazire se kraj. Zapravo, čini se da je situacija sve gora kako vreme odmiče, a nakon što je sam princ Hari uvukao nove aktere u sukob, pojedinci su odlučili da mu ne ćute, već da mu žestoko odgovore.

Princ Hari izvređao je Kamilu.
Youtube 

Naime, nakon što je Hari izvređao svoju maćehu u biografiji "Spare" i nazvao je "opasnom ženom", besan jer je rasturila brak njegovih roditelja, oglasio se i Kamilin sin Tom Parker Bouls. 

Hari je optužio Kamilu da je rasturila brak njegovih roditelja.
Alastair Grant / AFP / Profimedia 

On je jednostavno odbranio svoju majku rečima "da se ona udala za osobu koju je volela". Tom je inače sin iz Kamilinog prvog braka, a mišljenja je i da bi njegova majka trebalo da bude krunisana zajedno sa kraljem Čarlsom III.

"Nije me briga šta neko kaže. Moja majka se udala za osobu koju je volela i evo šta se dogodilo", rekao je Parker za podkast Nuz Agent.

Tom Parker Bouls je prokomentarisao Harijeve navode.
pritnscreen/youtube 

Podsetimo, Kamila i Čarls su u braku od 2005. Navodno su se upoznali na polo utakmici 1970. i sprijateljili se kada je Čarls bio princ.

Čarks se oženio Dajanom Spenser 1981. godine, ali je potom priznao 1994. da je imao vanbračnu vezu sa Kamilom. Dijana je sledeće godine potvrdila njegovo i svoje neverstvo.

Čarls je varao princezu Dajanu.
Royalty / Rainbird / Profimedia 

Ono što je sada izjavio Tom Parker Bouls pratilo je navode princa Harija da je Kamila proturila priče o porodici u britanske medije u sklopu svoje kampanje za "rehabilitaciju svog imidža" nakon što su je novinari proglasili "zlikovcem" zbog uloge koju je imala u raspadu braka njegovih roditelja.

Hari nije oprostio Kamili što je rasturila brak njegovih roditelja.
Royal family / Alamy / Alamy / Profimedia 

Na pitanje voditelja podkasta Džona Sopela i Emili Mejtlis da li je bilo "panike" u vezi sa široko rasprostranjenim spekulacijama o tome da li će Saseksi prisustvovati krunisanju, Parker Bouls je odgovorio: "To uopšte nema veze sa mnom".

Čarls i Kamila biće krunisani 6. maja u Vestminsterskoj opatiji, istorijskom događaju koji će biti obeležen trodnevnim slavljem širom zemlje.

"Mislim da bi svako bio uznemiren kada je jedan ovakav događaj u pitanju", rekao je Parker Bouls.

"Bio bih užasnut kada bi morala da hoda gore dole noseći drevne haljine. Ona je stara, ima 75 godina, i teško je to učiniti. Ali ona se nikada nije žalila, uradiće sve što bude trebalo", dodao je.

Sin Kamile Parker smatra da je ona zaslužila da bude krunisana.
Shutterstock 

Sin Parkera Boulsa, Fredi, takođe će imati ulogu u krunisanju kao jedan od četiri počasnih gostiju svoje bake, pored drugih svojih rođaka.

"Mislim da ne zna koliko će to biti važno", rekao je Parker Bouls na pitanje o reakciji njegovog sina.

"Mislim da on još nije svestan situacije, zapravo on je samo 13-godišnji dečak koji voli fudbal, navija za Sparse."

Uloga Parkera Boulsa u krunisanju biće manja i on je rekao da se neće pojaviti na balkonu pored kraljevske porodice.

"Mi smo tu samo da podržimo našu majku", dodao je on na kraju.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!